Οι υπαίτιοι του σκανδάλου Φουρθιώτη κρύβονται- Πολιτικοί και ηγεσία της ΕΛΑΣ

Σχολιάζει ο Αθανάσιος Μπέλτσος

Το περνάμε στου ντούκου. Ο Φουρθιώτης που σήμερα κατηγορείτε για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και όλοι ήξεραν ποιος ήταν, είχε μέχρι χθες επίσημη προστασία από στρατό αστυνομικών και κρατικά αυτοκίνητα στην διάθεση του να μετακινείται, ενώ μπαινόβγαινε στα υπουργικά γραφεία, εννοείτε σαν μαινόμενος ταύρος εν υαλοπωλείο.

Όμως ουδείς αναλαμβάνει την ευθύνη. Πολιτικός ή αξιωματικός της ΕΛΑΣ. Οι κυβερνητικοί παράγοντες που είχαν απλώσει δίκτυ προστασίας στο «παιδί τους» και οι πολιτικοί όλων των κομμάτων που έτρεχαν στις εκπομπές του να του δίνουν πολιτικό άλλοθι και νομιμοποίηση. Η ηγεσία της ΕΛΑΣ που ενώ ήξερε τι εστί Μένιος Φουρθιώτης, από το πλούσιο παρελθόν του ως μάνατζερ της πορνοστάρ Τζούλιας Αλεξανδράτου, του παρείχε σκανδαλωδώς προστασία.

Όπως και οι καναλάρχες στα μέσα που εργαζόταν κατά περιόδους με πλούσιες αμοιβές, ήξεραν αλλά δεν τους εμπόδισε να τον εντάξουν στο δυναμικό των μέσων τους.

Σήμερα λοιπόν κανένας δεν αναλαμβάνει την ευθύνη, κανείς δεν παραιτείται από ευθιξία κανείς δεν διώκεται. Πολιτικοί και φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ σφυρίζουν αδιάφορα και επιδίδονται σε επικοινωνιακό παιχνίδι υποκρισίας.

Μέχρι και ίδρυση πολιτικού γραφείου ανακοίνωσε, δίνοντας τροφή για κάθοδο του στα ψηφοδέλτια της Β Πειραιώς με το κυβερνών ή άλλο κόμμα… κάποιοι τον προόριζαν για εθνοπατέρα.

Άραγε η καρατόμηση Βρούτση είχε ως αιτία την  σύγκρουση του με το αγαπημένο παιδί της showbiz και γνωστού καναλάρχη με μεγάλη δύναμη στο πολιτικό σύστημα(ειδικά στο χώρο της κυβερνητικής παράταξης);

Το ερώτημα είναι πως μόνο ο Μένιος Φουρθιώτης έχει παραβατικό προφίλ από τα προβεβλημένα πρόσωπα των μέσων ενημέρωσης που απολαμβάνουν καθολικής αναγνώρισης από το πολιτικό σύστημα; Πόσο βαθιά είναι η σήψη και η παρακμή στη χώρα; Ποιοι πραγματικά μας κυβερνούν; Ποιοι καθορίζουν τις ζωές μας;

Η σιωπή είναι συνενοχή….
Σχολιάστε