1941-2021: 80 χρόνια μετά την εισβολή, είναι ακόμη εδώ – Ναζί και συνεργάτες

6 Απριλίου 1941. Τα ναζιστικά στρατεύματα εισβάλουν στην Ελλάδα και ξεκινάει ένας αιματηρός κύκλος με πρωτοφανή αγριότητα και αφήνει πίσω του μια κατεστραμμένη χώρα να μετράει νεκρούς και ερείπια.

Έφυγαν όμως οι ΝΑΖΙ τον Οκτώβριο του  1944 από την Ελλάδα; Η απάντηση δεν είναι δύσκολη. ΟΧΙ δεν έφυγαν απλά μεταμορφώθηκαν σε προστάτες, ενώ είμαστε η μόνη χώρα που δεν πλήρωσαν για τα εγκλήματα τους , γερμανικές αποζημιώσεις.  Έγιναν προμηθευτές, τραπεζίτες, εξαγόρασαν το πολιτικό σύστημα , δημιούργησαν νέα  επιχειρηματική ελίτ και απέκτησαν τον πλήρη έλεγχο μέσα από την γερμανοκρατούμενη Ευρωπαϊκή Ένωση.

1941-1944 οι στρατιές των Ες Ες προέλαυναν σε κάθε γωνιά της χώρας και σκορπούσαν το θάνατο.

2012-2021 οι Φούχτελ περιοδεύουν ως Επίτροποι αποικιοκράτες στις 13 Περιφέρειες της χώρας και επιβάλλουν πολιτικές. Επέβαλαν το ξεπούλημα των υποδομών, επέβαλαν τις γερμανικές εταιρίες και τράπεζες ως αποκλειστικούς προμηθευτές και δανειστές. Επέβαλαν σήμερα την απολιγνιτοποίηση στη Δυτική Μακεδονία, 30 χρόνια νωρίτερα από την υπόλοιπη Ευρώπη.

Κατέστρεψαν το φυσικό περιβάλλον σε εκτεταμένες γεωγραφικά ζώνες για να εγκαταστήσουν το ενεργειακό τους πρόγραμμα (ανεμογεννήτριες- φωτοβολταϊκά) με συνεργούς πολιτικούς και εργολάβους.

200 χρόνια Ελληνικό Κράτος από τον Αντιβασιλέα Γκεόργκ Λούντβιχ φον Μάουερ που φυλάκιζε τον Κολοκοτρώνη, επί γερμανοτσολιά Όθωνα,  το ερώτημα που τίθεται είναι: Ελευθερώθηκε η Ελλάδα ή άλλαξε δυνάστη;

Η σχέση Ελλάδας- Γερμανίας , δεν είναι σχέση συνεργασίας δυο κρατών. Είναι σχέση εξάρτησης πολιτικής, οικονομικής, κοινωνικής. Η Ελλάδα είναι μια αποικία, ένα κρατίδιο της Ομοσπονδιακής Γερμανίας που εκτελεί εντολές ακόμη και σε βάρος της ύπαρξης της. Τρανταχτό παράδειγμα η πολιτική απέναντι στην Τουρκία, σταθερό συνεργό του Βερολίνου.
Σχολιάστε