Πανδημία απάτης, ενός ακήρυχτου παγκόσμιου πολέμου εξουσίας και κερδοσκοπίας

Σχολιάζει ο Αθανάσιος Μπέλτσος

Σήμερα το πρωί γνωστός καθηγητής στο ραδιόφωνο του REALFM ανέφερε πως στην Ελλάδα από την αρχή της επιδημιολογικής κρίσης έχουμε 700 χιλ. κρούσματα. Αυτό έχει ειπωθεί ακόμη και από μέλη της επιστημονικής επιτροπής που διαχειρίζεται την επιδημιολογική κρίση.

Έχοντας μέχρι σήμερα στη χώρα μας 2.804 θανάτους, μιλάμε για ποσοστό θνητότητας (νεκροί/κρούσματα) στο 0,4% και θνησιμότητα επί του συνολικού πληθυσμού στο 0,023%. Τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ αναφέρουν πως η μέση ηλικία των θανόντων είναι τα 79 έτη και το 96.4% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.Ακόμη και τα στοιχεία των συνολικών θανάτων( από κάθε αιτία) σε όλες τις χώρες δεν δικαιολογούν απόλυτα τον όρο ΠΑΝΔΗΜΙΑ.

Για ποια πανδημία μιλάμε που έχουμε ισοπεδώσει τη ζωή μας;

Γιατί αυτή η παγκόσμια πρωτοφανής κινητοποίηση και κατατρομοκράτιση των πολιτών του κόσμου;

Επιδημία υπάρχει όπως υπάρχουν και άλλες , είναι επικίνδυνη όσο είναι και άλλες ακόμη και χωρίς να έχει βρεθεί το φάρμακο. Να πάρουμε μέτρα ειδικά για τις ευπαθείς ομάδες είναι επιβεβλημένο. Σωστά κινητοποιήθηκε η παγκόμια κοινότητα για να αντιμετωπιστεί μια υπαρκτή απειλή και χρέος μας είναι σαν πολιτισμένη κοινωνία να προστατεύσουμε τους παπαούδες, τις γιαγιάδες και κάθε αδύναμο οργανισμό.

Από αυτό το σημείο, μέχρι να φτάνουμε να διαλύσουμε τις κοινωνίες, να διαλύουμε ψυχικά εκατομμύρια ανθρώπους, να έχουν αυξηθεί οι αυτοκτονίες, να καταστρέφονται οικονομίες και επαγγελματίες (ειδικά οι μικρομεσσαίοι), να φτωχοποιούνται ακόμη περισσότερο μεγάλα τμήματα της κοινωνίας , είναι ένα άλμα ανεξήγητο δεν το χωράει λογικός νους και γεννά δικαιολογημένα πλήθος ερωτημάτων και αμφιβολιών.

Γιατί κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι το κίνητρο των επιλογών τους,  είναι οι ζωές μας. Καταρρίπτεται από τις υπόλοιπες πολιτικές τους που μας σκοτώνουν. Πολιτικές που μας θεωρούν παράπλευρες απώλειες, ένος συστήματος που συνθλίβει τον άνθρωπο.

Δεν θα υιοθετήσω τις μπούρδες για εμβολιασμό με τσιπάκια που αλλοιώνουν το ανθρώπινο DNA, απεναντίας πιστεύω ότι μεθοδευμένα προβάλεται αυτή η διάσταση για να ξεφτιλίσει και να γραφικοποιήσει κάθε αντίθετη άποψη, κάθε επιστημονική θέση που δεν ακολουθεί την επίσημη γραμμή. Οι γυρολόγοι τσαρλατάνοι στα τηλεπαρπάθυρα και στα διάφορα sites είτε χτίζουν πολιτικές καριέρες, είτε βγάζουν μεροκάματο.Τα εμβόλια έχουν συμβάλει καθοριστικά στην καλύτερη ποιότητα ζωής με την εξάλειψη ασθενειών και στην μακροζωία.

Όμως είναι πασιφανές ότι έχουμε να κάνουμε με μια ασύμμετρη παγκόσμια απειλή που εδράζεται από τον ακήρυχτο πόλεμο μεταξύ οικονομικών συμφερόντων και μεγάλων δυνάμεων που διαγωνίζονται για τον έλεγχο της παγκόσμιας οικονομίας και την επικυριαρχία στον πλανήτη. Σε αυτό τον ακήρυχτο πόλεμο βρήκαν την ευκαιρία να κερδοσκοπίσουν οι συνήθεις ύποτοι σε κάθε κρίση. Τώρα είναι οι φαρμακευτικοί κολοσσοί, με πρόσωπα όπως ο Μπίλ Γκέιτς να έχουν παίξει ένα σκοτεινό ρόλο, ακόμη και στην προέλευση του κορονοϊού.

Θα μου πείτε παγκόσμια συμμορία; Μήπως υπερβάλλουμε;

Θα ήθελα να αναρωτηθούμε αν πιστεύει κάποιος μέσα του ότι όσα συμβαίνουν ή έχουν συμβεί στον πλανήτη είναι τυχαία γεγονότα και πως δεν υπάρχει ούτε διαμάχη δυνάμεων, ούτε οικονομικών κολοσσών, ούτε κάποιοι σχεδιάζουν το μέλλον, ούτε υπάρχουν κέντρα εξουσίας και ούτε ότι υπάρχουν μυστικές υπηρεσίες.

Αν λοιπόν πιστεύουμε ότι όλα αυτά είναι μέρος σεναρίου μιας καλογραμμένης τανίας επιστημονικής φαντασίας του Σπίλμπεργκ, μπορούμε να γυρίσουμε πλευρό και να συνεχίσουμε να ζούμε σε νιρβάνα.

Δεν είναι όμως έτσι και οι έρευνες δείχνουν ότι το 65% περίπου  των πολιτών σε όλο τον πλανήτη αμφισβητούν τα γεγονότα όπως πλασσάρονται, είναι δύσπιστοι και παρόλο την επιχείρηση τρομοκράτησης δεν αποδέχονται το αφήγημα της πρωτοφανούς πανδημίας.

 

Δεν παριστάνουμε τους επιστήμονες, ούτε επιχειρούμε να τους υποκαταστήστουμε, αλλά σαν πολίτες του κόσμου με ατομικά δικαιώματα έχουμε την υποχρέωση να σκεφτόμαστε, να κρίνουμε, να αντιδρούμε και να υπερασπιζόμαστε αξίες, ιδανικά και κοινωνικές κατακτήσεις. Δεν μιλάμε για νόμο της ζούγκλας, αλλά δεν θα γίνουμε επιδημιολογικά ζόμπι επειδή κάποιοι το αποφάσισαν.

Εν κατακλείδι. Ο κορονοϊός υπάρχει είναι επικίνδυνος πρέπει να αντιμετωπιστεί αλλά δεν θα πεθάνουν εκατομμύρια υγιείς στον πλανήτη από τις συνέπειες των πολιτικών επιλογών που κρύβουν σκοπιμότητες. Ακόμη και το γεγονός ότι σε καμιά χώρα δεν είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός δείχνει ότι ζούμε σε καθεστώς υπερβολής και ταυτόχρονα υπάρχει αμφιβολία μιας και έχουν κατασκευαστεί με συνοπτικές διαδικασίες, γεγονός που εγγυμονεί κινδύνους.

Να εμβολιαστούν οι ευπαθείς ομάδες πληθυσμού. Αυτό είναι το λογικό. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να εμβολιαστεί ένα παιδί 10 ετών , ή ένας απόλυτα υγιής 30χρονος. Η λογική να εμβολιαστούν οι πάντες για να ανακοπεί η διάδωση του κορονοϊού, είναι αρρωστημένη και επικίνδυνη. Δεν θα παίξουμε κορώνα γράμματα τον παγκόσμιο πληθυσμό για μια επιδημία με θνησιμότητα 0,5%. Αυτό και μόνο γεννά αμφιβολίες.
Σχολιάστε