OTA VOICE
Ντουντούκα

Μάνα είναι και αυτή … που ο Ήρωας της δολοφονήθηκε κρατώντας τη γαλανόλευκη

Μάνα είναι και αυτή. Που το παιδί της δολοφονήθηκε γιατί κρατούσε ψηλά την ελληνική σημαία.

Μάνα που δεν πήρε αποζημίωση, ούτε 800 χιλ ούτε 1.5 εκατ. Που η ελληνική πολιτεία την εγκατέλειψε και δεν απαίτησε να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι.

Μάνα που για τον ήρωα Κώστα Κατσίφα δεν σείστηκε η χώρα, όπως για αυτούς που θέλουν να δουν την γαλανόλευκη κουρελιασμένη. Γιατί Γρηγορόπουλος και Φύσσας αυτή τη χώρα επεδίωκαν, χωρίς σύνορα και ταυτότητα.

Γιατί σε αυτή τη χώρα οι Ήρωες που πεθαίνουν υπέρ πίστεως και πατρίδος, θεωρούνται ακραίοι, εθνικιστές και φασίστες. Γιατί σε αυτή τη χώρα με τα μεταπολιτευτικά ενοχικά σύνδρομα οι δολοφόνοι βαφτίζονται αγωνιστές και οι πατριώτες μιάσματα. Γιατί με τον μπαμπούλα της δικής τους Χρυσής Αυγής, ενοχοποίησαν τον πατριωτισμό.

Γιατί ενώ σωστά καταδικάστηκαν οι υμνητές του ναζισμού σαν εγκληματική οργάνωση, την ίδια ώρα οι εγκληματικοί βραχίονες της αριστεράς θεωρούνται πολιτικοί φορείς με επαναστατικό περιεχόμενο και χθες διαδήλωναν απαιτώντας δικαιοσύνη. Οι εγκληματίες της Μαρφίν.

Γιατί σε αυτή τη χώρα θα πρέπει το εθνικό φρόνημα να τσαλαπατηθεί για να επιβληθεί η συνδιαχείριση με τον κατακτητή Οθωμανό, όπως επιθυμεί η εταίρα του Βερολίνου. Η απόγονος των κρεματορίων του Άουσβιτς και του Νταχάου. Γιατί αυτή η χώρα θα πρέπει να ξεχάσει τα εγκλήματα του ναζισμού. Τις εκτελέσεις σε Δίστομο, Καλάβρυτα και Βιάνο.

Γιατί θα πρέπει να ξεχάσουμε τον Αττίλα, την Αγιά Σοφιά, την Ίμβρο, την Τένεδο και να ανοίξουμε την πόρτα στα σχέδια της εταίρας και μετρέσας Μέρκελ. Γιατί η Ορθοδοξία είναι εμπόδιο στις ισλαμοποίηση, που επιδιώκουν. Γιατί η γερμανοκρατούμενη μοναρχία του Όθωνα δεν γκρεμίστηκε ποτέ από τη χώρα- αποικία, παρά μονάχα στο ΟΧΙ στις 28 Οκτωβρίου 1940.

Μάνα λοιπόν είναι και αυτή η Βασιλεία Κατσίφα … μόνο που εκπροσωπεί το αληθινό πρόσωπο του Ελληνισμού και αυτό πρέπει να στραπατσαριστεί.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Ο σκάρτος και η αλληλεγγύη

otavoice

Ενοχλούμε με τις θέσεις μας και μας χτυπάνε ηλεκτρονικά τρωκτικά

otavoice

Αγωνίζομαι να μείνω άνθρωπος

otavoice

Κύριε Πρωθυπουργέ ποιες είναι σαχλαμάρες;

otavoice

Εμπαίζουν κυβέρνηση και ακτοπλόοι το επιβατικό κοινό

otavoice

Η Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη χάνει την ταυτότητα της

otavoice