Εθνική απαίτηση και επιταγή: Βυθίστε το ORUC REIS -Τσακίστε τον Ερντογάν

Η Τουρκία έχει ξεκινήσει μια πορεία που δεν έχει επιστροφή. Ο Ερντογάν έχει ανοίξει πολλαπλά μέτωπα σε Αρμενία, Συρία, Λιβύη, Ανατολική Μεσόγειο, Κύπρο, Αιγαίο, Θράκη.

Βεβήλωσε την Αγιά Σοφιά, κατέλαβε τα Βαρώσεια, πολιόρκησε τα σύνορα στον Έβρο, παραβίασε την ελληνική υφαλοκρηπίδα και έκανε έρευνες, υπέγραψε το παράνομο τουρκολυβικό σύμφωνο …. Ο Ερντογάν έχοντας τις πλάτες της Μέρκελ και του Πούτιν, την εγκληματική ανοχή από ΝΑΤΟ και ΗΠΑ έχει πιστέψει ότι θα γίνει ο κυρίαρχος στην περιοχή ο ηγέτης του Ισλάμ που θα ανασυστήσει την Οθωμανική Αυτοκρατορία.

Ελλάδα και Κύπρος την ώρα που χώρες όπως η Γαλλία υιοθέτησαν σκληρή πολιτική απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα, επέλεξαν να ακολουθήσουν το γερμανικό σχέδιο που είχε σαν στόχο να μη επιβληθούν κυρώσεις στην Τουρκία και στην ουσία να μείνει ατιμώρητη η ωμή και απρόκλητη συμπεριφορά της. Η πολιτική αυτή απέτυχε παταγωδώς και έδωσε χρόνο και δύναμη στον τρομοκράτη Ερντογάν. Οι πανηγυρισμοί ότι η ΕΕ τράβηξε το αυτί του γιαλατζί σουλτάνου και η Ελλάδα κέρδισε μια διπλωματική μάχη σήμερα δείχνουν σαν κακόγουστο αστείο. Η Τουρκία έπαιξε το δικό της θέατρο σε πλήρη συνεννόηση με το Βερολίνο και μόλις απέφυγε τις συνέπειες επανήλθε δριμύτερη.

Αν δεν χτυπηθεί να πονέσει, τώρα που είναι η αρχή, δεν θα σταματήσει. Οποιαδήποτε ολιγωρία της ελληνικής πλευράς εκλαμβάνεται ως αδυναμία και φέρνει μεγαλύτερα προβλήματα. Δεν υπάρχουν περιθώρια διαλόγου με παρανοϊκούς, εγκληματίες και τρομοκράτες.

Ένας νέος παρανοϊκός Χίτλερ απειλεί να τινάξει την περιοχή στον αέρα… έχουμε την ατυχία να είναι γείτονας μας. Βυθίστε το ORUC REIS είναι εθνική απαίτηση αλλά και μονόδρομος για να διασφαλιστούν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Αφήστε τις Ένοπλες Δυνάμεις να κάνουν την δουλειά τους.
Σχολιάστε