Εικόνες ντροπής!Μάτωσαν τη Μόρια με τον Τούρκο στην αυλή μας να απειλεί

Σχολιάζει ο Αθανάσιος Μπέλτσος

Την ώρα που ο Τούρκος απειλεί και βολτάρει ο στόλος του μέσα στην ελληνική επικράτεια κάνοντας παράνομες έρευνες για υδρογονάνθρακες κάποιοι ανεγκέφαλοι επέλεξαν να πνίξουν στο αίμα τη Λέσβο για να υλοποιηθεί το σχέδιο επέκτασης και νομιμοποίησης μιας μουσουλμανικής πόλης στο νησί.

Την ώρα που βεβηλώνουν τα σύμβολα της Ορθοδοξίας και προσπαθούν να εισβάλουν κατά μήκος των συνόρων μας , κάποιοι επικίνδυνοι επέλεξαν να χτυπήσουν έλληνες πολίτες για να εγκαινιαστεί το έκτρωμα που απειλεί την ελληνικότητα του Βορείου Αιγαίου.

Αλήθεια ποίοι θα υπερασπιστούν την εδαφική ακεραιότητα της Λέσβου; Η Ολλανδική κυβέρνηση που χρηματοδοτεί τα έργα στον καταυλισμό, οι ισλαμιστές από το Αφαγανιστάν, το Κογκό και τη Σομαλία ή οι εθνομηδενιστές των ΜΚΟ της απάτης;

Εικόνες ντροπής για μια ακόμη φορά στο Βόρειο Αιγαίο. Οι κάτοικοι που φυλάνε Θερμοπύλες γίνονται θύματα της κρατικής χυδαιότητας και αναλγησίας. Σε πλήρη αντίθεση η κυβέρνηση με την τοπική κοινωνία εφαρμόζει με την βία μια εξοντωτική πολιτική που της υποδεικνύουν κλείνοντας τα μάτια σε ένα εθνικό έγκλημα που διαπράτεται επί μια πενταετία στο Βόρειο Αιγαίο.

Τα κέντρα μεταναστών στα νησιά είναι οι Δούριοι Ίπποι, η Κερκόπορτα του Ισλάμ για να ανασυσταθεί η Οθωμανική Αυτοκρατορία όπως διαλαλεί ο παρανοϊκός Σουλτάνος.

Περιφερειάρχης, Δήμαρχοι, Φορείς και πολίτες αντιδρούν αλλά η επιμονή του πολιτικού συστήματος αγγίζει τα όρια της παράνοιας.Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας αδιαφόρησε για όλα αυτά και επέλεξε να συμβολίσει με την παρουσία της, στην νομιμοποίηση ενός εθνικού εγκλήματος, σε μια κρίσιμη εθνική συγκυρία.

Τι επιδιώκεται τελικά; Τον εθνικό διχασμό για να μας βρει ο Ερντογάν μπόσικους; Μάλλον κάποιοι ξεχνούν το μάθημα που πήραν προ μηνών και έφυγαν από τα νησιά με την ουρά στα σκέλια. Το λαό δεν μπορείτε να τον κερδίσετε με τη βία. Μόνο ζημιά μπορεί να κάνετε στην πατρίδα και τίποτε άλλο….

Οι δικές σας δεσμεύσεις και συμφωνίες δεν είναι αποδεκτές και δεν δεσμεύουν κανένα έλληνα πολίτη. Όπως δεν μας δεσμεύει η κατάπτυστη και προδοτική συμφωνία των Πρεσπών,δημιούργημα μιας συμμορίας εθνομηδενιστών και πολιτικών γυρολόγων που παρέδωσε την Ιστορία της Μακεδονίας σε βέβηλους κρυφοισλαμιστές.

 
Σχολιάστε