Στα πομακοχώρια και στη Μύκονο κολλάει, στην Αθήνα της παγκοσμιοποίησης υπάρχει ανοσία

Σχολιάζει ο Αθανάσιος Μπέλτσος

3000 διαδηλωτές με το πρόσχημα του αντιρατσιστικού συλλαλητηρίου, περιφερόντουσαν χθες στο κέντρο της Αθήνας χωρίς μέτρα ασφαλείας, αλλά προφανώς εδώ δεν κολλάει υπάρχει η ανοσία της παγκοσμιοποίησης.

Αντίθετα, σε παρατεταμένη καραντίνα στα πομακοχώρια οι Έλληνες μουσουλμάνοι, για να μπορεί το τουρκικό προξενείο να κάνει προπαγάνδα και προσηλυτισμό. Στην Αθήνα οι εισαγόμενοι επενδυτές έχουν δική τους κυβέρνηση και νόμους.

Την ίδια ώρα κυνηγάμε τα μπιτσόμπαρα, τα παιδιά μας στις πλατείες, τους πιστούς στις εκκλησίες, τρομοκρατούμε την κοινωνία, αλλά εδώ δεν τολμάνε να ακουμπήσουν. Είναι άβατο. Υπάρχει το σχέδιο της παγκοσμιοποίησης και της αλλοίωσης της εθνικής μας ταυτότητας. Υπάρχει το κράτος του Κωνσταντίνου και του ΚΕΕΡΦΑ, των ΜΚΟ, των αλληλέγγυων, η βιτρίνα του Σόρος που οργανώνουν όλο το ανθελληνικό σχέδιο, οργώνουν όλη τη χώρα με άγνωστης προέλευσης κεφάλαια και κατευθύνουν παράνομους και ¨νόμιμους» μετανάστες. Αν υπάρχει εθνική συνείδηση και ταυτότητα, δεν θα υπάρχει παγκοσμιοποίηση.

Κατά τα άλλα πουλάμε επικοινωνιακό πατριωτισμό… και δεν σηκώνουμε μύγα στο σπαθί μας, εκ του ασφαλούς.

Εκτός και αν εχθές οι συμμετέχοντες έκαναν εγκαίνια στον Μεγάλο Περίπατο της Αθήνας , οπότε αλλάζει…

Έχουμε  σοβαρά, να ασχοληθούμε, θέματα Novartis, Παπαγγελόπουλος- Παππάς -Μιωνής -Καμμένος. Κοινώς επικοινωνιακός σανός… Κάπως έτσι ετοιμαζόμαστε να εορτάσουμε τα 200 χρόνια από την Εθνική Παλιγγενεσία υπό την Γιάννα Αγγελοπούλου 2004. Βοήθεια μας!!!
Σχολιάστε