Κιτρινισμός και χυδαιότητα Μπαξεβάνη – Αισχρή επίθεση σε Τσιόδρα

Όταν η δημοσιογραφία χάνει την αποστολή της και γίνεται μέρος πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων, εκτελώντας συμβόλαια εξόντωσης.

Ο Μπαξεβάνης γνωστό πλέον δημοσιογραφικό εξάσφαιρο της Κουμουνδούρου, προκαλεί για μια ακόμη φορά , παίζοντας το προσφιλές του παιχνίδι της επικοινωνιακής λαίλαπας. Με τς πλάτες ενός συγκεκριμένου πολιτικοοικονομικού συστήματος , απολαμβάνει μια προκλητική προστασία, όπως απολαμβάνουν όλα τα εργαλεία αυτού του τύπου.

Σε ένα ακόμη παραλήρημα που ευτελίζει το ρόλο του δημοσιογράφου, χαρακτηρίζει τον καθηγητή λοιμωξιολογίας κ. Τσιόδρα , χαρτορίχτρα και μέντιουμ. Προφανώς ο Γκαίμπελς της προοδευτικής αριστεράς των μνημονίων κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Καλό θα ήταν πάντως να εκλεχθεί από τις οικονομικές αρχές πως καταφέρνει να συντηρεί το οικοδόμημα λάσπης….

Ο καθηγητής Τσιόδρας είναι εγνωσμένης αξίας επιστήμονας , διεθνούς κύρους…. ο Μπαξεβάνης ποιας εγνωσμένης αξίας δημοσιόγραφος είναι; Ντροπή!

Καφεμαντεία και ενόραση στην υπηρεσία της χώρας δια μέσου του κυρίου Τσιόδρα. Ντροπή για έναν επιστήμονα να κάνει αντιεπιστημονικές ανακοινώσεις για το τι ΘΑ γινόταν,με ακρίβεια κιόλας,για να υπηρετήσει την επιστήμη της προπαγάνδας.Να παραδώσει τα σκήπτρα στη συμπαθή Αση Μπιλιου pic.twitter.com/VrWdtjtPEG
Σχολιάστε