Αναστάσιμο κάλεσμα: Γεμίζουμε Φως τα μπαλκόνια μας και τις καρδιές μας

Αυτή η Ανάσταση του Κυρίου θα είναι διαφορετική από τις άλλες. Δεν θα βρεθούμε στην εκκλησιά να πάρουμε το Άγιο Φως, δεν θα ψάλουμε όλοι μαζί στο προαύλιο του Ιερού Ναού το Χριστός Ανέστη,  δεν θα ανταλλάξουμε ευχές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και με φίλους.

Η καταιγίδα του φονικού κοροονοϊού επέβαλε να μείνουμε μέσα, στα σπίτια μας, για να προστατευτούν οι αδύναμοι αλλά και οι δυνατοί.

Όμως η Ανάσταση θα γίνει μέσα μας, στις καρδιές μας, θα μας πλημμυρίσει με Δύναμη, Ελπίδα,Γαλήνη και Αγάπη.

Μ. Σάββατο στις 12.00, βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας

Όμως εμείς θα βγούμε να υποδεχτούμε το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου που θυσιάστηκε για να σωθούν οι δικές μας αρματίες. Θα βγούμε στα μπαλκόνια μας με την οικογένεια μας, θα φωταγωγήσουμε το σπίτι μας και θα ψάλουμε στις 12.00μμ ακριβώς το Χριστός Ανέστη.

Θα ενώσουμε τις φωνές μας με τα εκατομμύρια συνελλήνων χριστιανών, να φτάσει μακρυά στα πέρατα της γής το μήνυμα ελπίδας και να προσευχηθούμε στον Κύριο, να σώσει τον κόσμο από την ανείπωτη καταστροφή.

Το ‘Αγιο Φως θα το λάβουμε στο σπιτικό μας, τις επόμενες μέρες με ευλάβεια και αν νομίζουν οι εχθροί του Χριστιανισμού και της Ορθοδοξίας ότι η Πίστη μας θα κλονιστεί, κάτι τέτοιες στιγμές είναι που ο Λόγος του Θεού γιγαντώνει μέσα μας και μας κυριεύει.

Μεγάλη Εβδομάδα ζούμε το Θείο Δράμα και το βράδυ της Ανάστασης δοξάζουμε το Όνομα Του!

Το otavoice.gr και οι άνθρωποι του, σας εύχονται η Ανάσταση του Κυρίου, να σημάνει και την Ανάσταση της κοινωνίας και του καθενός προσωπικά.

 

 
Σχολιάστε