2020: «Να κερδίσουμε το εθνικό και προσωπικό μας στοίχημα»

Γράφει ο Θανάσης Μπέλτσος 

Μια ακόμη χρονιά σε λίγες ώρες θα είναι παρελθόν. Πέρασε με καλές και κακές στιγμές. Με αγωνίες και δυσκολίες, με χαρές και όμορφες στιγμές. Πέρασε μα πολλά προβλήματα έμειναν και μια αβεβαιότητα για την πορεία του ελληνισμού έχει φωλιάσει στς καρδιές μας.

Στη νέα χρονιά που θα διαβούμε να ευχηθούμε να έρθουν καλύτερες μέρες, να ξανανιώσουμε σαν Έλληνες ότι αυτή η γή των προγόνων μας, μας ανήκει και να απαλλαγούμε από τον εφιάλτη του μισελληνισμού που έχει μαυρίσει την ζωή μας.Να αναδείξουμε τις αξίες και την μεγαλοσύνη του ελληνισμού.

Ενότητα , σύμπνοια όχι όμως στα λόγια αλλά στις πράξεις και στα έργα.

Καθαρότητα και διαφάνεια όχι μόνο στα λόγια αλλά και στις συμπεριφορές.

Για εμάς στο OTAVOICE.GR ήταν η πρώτη χρονιά που την διανύσαμε 365 μέρες και καταφέραμε να τερματίσουμε έχοντας μέσα μας την ικανοποίηση ότι βαδίσαμε σε καθαρό μονοπάτι , προσφέροντας ενημέρωση με την δική μας οπτική και ηθική. Δεν θα ήταν δίκαιο να μην ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, για την υποδειγματική και άριστη επαγγελαμτική δουλειά τους και να ευχηθώ μαζί να σηκωθούμε πιο ψηλά.

Με την δική σας στήριξη συνεχίζουμε μέσα στο 2020 να υλοποιούμε και να κερδίζουμε το προσωπικό μας στοίχημα, χωρίς να μας παρεκκλίνουν σειρήνες και πυροτεχνήματα.

Εύχομαι στον καθένα σας να κερδίσει το προσωπικό του στοίχημα και να δει μέσα στο 2020 να πραγματώνονται οι προσδοκίες του και τα όνειρα του.

Καλή Χρονιά με Υγεία, Δύναμη Δημιουργίας και Ελπίδας.
Σχολιάστε