Δολοφόνησαν ξανά, Σολωμού και Ισαάκ, με τη συγγνώμη της ντροπής

Ένα 16χρονο με ψυχή , έκανε αυτό που δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει ο Σολομός Σολωμού από τις σφαίρες του τουρκοκύπριου εκτελεστή. Κατέβασε την σημαία των δυνάμεων κατοχής από τα σκλαβωμένα χώματα της πατρίδας του. Γιατί το πίστευε η καρδιά του, γιατί ήξερε τα εγκλήματα και γιατί δεν μπορούσε να δεχτεί την κατοχή.

Το κυπριακό κατεστημένο που κάποτε ήθελε να δεχτεί τον διαμελισμό της Κύπρου  με το σχέδιο Ανάν, αλλά σκόνταψε στο μεγάλο Τάσο Παπαδόπουλο , υπέδειξε ή επέβαλε στην οικογένεια του νεαρού Κύπριου να ζητήσει συγνώμη από τους εισβολείς , από τους δολοφόνους χιλιάδων Κυπρίων και Ελλήνων.

Αλήθεια ζήτησε ποτέ κανείς  συγνώμη για το λιντσάρισμα του Τάσου Ισαάκ , για την εκτέλεση του Σολωμού Σολωμού; Για τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στη Βόρειο Ήπειρο;

Έστειλε το καθεστώς του άθλιου Ντενκτάς επιστολή που καταδίκαζε τις δολοφονικές πράξεις και να ζητούσε από τις μάνες ,τις γυναίκες, τα παιδιά των δολοφονημένων ηρώων μια συγνώμη;

Το άθλιο κείμενο που κάποιος υπέδειξε να γράψει ο πατέρας και η μάνα του παλικαριού , είναι μια προσβολή στη μνήμη όλων αυτών που θυσιάστηκαν για να παραμένει ακόμη ελεύθερη η Κυπριακή Δημοκρατία , έστω και αν ένα τμήμα της είναι υπό τουρκική κατοχή.

Ήταν μια ακόμη σφαίρα στο δολοφονημένο κορμί του ήρωα Σολωμού, μια ακόμη ροπαλιά στο κατακρεουργημένο κορμί του Ισαάκ από τους Γκρίζους Λύκους.

Το άθλιο κείμενο της υποτέλειας δείχνει απλά γιατί ο ελληνισμός κάνει συνεχώς βήματα οπισθοδρόμησης , γιατί ψευδοκράτη όπως αυτό της κατεχόμενης Κύπρου ή των Σκοπίων αποδεικνύονται πιο ισχυρά από ένα συντεταγμένο κράτος της Δύσης και της Ευρωπαικής Ένωσης. Γιατί η Άγκυρα αλλωνίζει στην Θράκη , την ίδια ώρα που εκδίωξε τον ελληνισμό της Κωνσταντινούπολης ,της Μικράς Ασίας ,  της Ίμβρου και της Τενέδου.

Η ελληνική σημαία ή η Κυπριακή δεν έχουν αξία… είναι απλά ένα κομμάτι από χρωματιστό πανί…που στα Ίμια το πήρε ο άνεμος…που στα Εξάρχεια το κουρελιάζουν και το καίνε οι ευνοούμενοι.

Η τουρκική σημαία όμως είναι ιερή  και εμείς σκύβουμε κάτω από τον ιστό της …σαν καλοί υπηρέτες της.

Γιατί έτσι προστάζει το μεγάλο αφεντικό!
Σχολιάστε