Κύριε Χρυσοχοίδη θα συνεχίσει η ΕΛΑΣ να κυνηγά πατριώτες και να περιθάλπει τους εθνομηδενιστές;

Στα Εξάρχεια δεκάδες υπάλληλοι με κουκούλες χθες το βράδυ τα έκαναν γυαλιά καρφιά με μολότοφ,υποτίθεται γιατί ο Κορκονέας βγήκε 2 χρόνια νωρίτερα και είχαμε μόνο δυο συλλήψεις.

Στην Κατερίνη πριν 2 μέρες  δυο παλικαράκια πέταξαν φέιγ βολάν κατά του Παππά και των Πρεσπών και σε χρόνο μηδέν τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν στο αυτόφωρο, σαν κοινούς εγκληματίες. Πριν λίγες μέρες σε κάποιους άλλους ασκήθηκαν διώξεις γιατί βρέθηκαν αποτυπώματα σε αφίσες.

Τι γίνετε παλικάρια στην Κατεχάκη , τι γίνετε κύριε Χρυσοχοίδη συνεχίζεται την πολιτική της Γεροβασίλη να κυνηγάτε ότι θυμίζει Ελλάδα; Θα συνεχίσουν οι φασιστικού τύπου εφορμήσεις της ΕΛΑΣ κατά όσων κρατούν την γαλανόλευκη και εκφράζονται κατά της προδοτικής συμφωνίας του βούρκου; Θα ξαναζήσουμε το προγκρόμ διώξεων σε όσους αντιστέκονται στα σχέδια του αξιότιμου Τζέφρυ;

Επίσης δεν θυμάμαι να είχαν υποστεί αντίστοιχες διώξεις τα άκρα του συστήματος δεξιά (Χρυσή Αυγή) και αριστερά (Αλληλέγγυοι εξωκοινοβουλευτικοί αναρχοαυτόνομοι ). Μόνο αν είχαμε κάποιο νεκρό ή γενικευμένες συγκρούσεις ….

Είπαμε τουλάχιστον ότι θα  ισορροπήσει το σύστημα , αλλά εδώ του δίνετε να καταλάβει …μπορεί η Όλγα και η Κάθριν να έφυγαν αλλά οι πολιτικές τους φαίνεται να συνεχίζουν.

Τελικά σε τούτη τη χώρα όσο περισσότερο είσαι Έλληνας ,όσο περισσότερο την αγαπάς και πιστεύεις στα ιδεώδη της ,τόσο πιο πολύ ξύλο τρως …. άλλωστε η τοποθέτηση της Γιάννας  του «βρώμικου 2004» σαν σύμβολο της Εθνικής Παλιγγενεσίας το 2021 κάτι τέτοιο σηματοδοτεί.

Η Μπουμπουλίνα έγινε μαντάμ από το Σεν Μόριτζ…. σήκω Καραισκάκη , σήκω Γέρο του Μοριά , σήκω Παπαφλέσσα …η επανάσταση των νεοελλήνων βάφτηκε με botox.
Σχολιάστε