OTA VOICE
Ντουντούκα

Εισαγόμενη εγκληματικότητα μια εθνική μάστιγα που συντηρούν ανικανότητα και ιδεοληψία

Γράφει ο Αθανάσιος Μπέλτσος

Καθημερινά στο δελτίο εγκληματικότητας συναντάμε έκνομες πράξεις που κατά κόρον γίνονται από αλλοδαπούς.

Ιρακινοί μαχαίρωσαν περιπτερά, Αφγανοί λήστεψαν βενζινάδικο , Γεωργιανοί και Βούλγαροι εκτελεστές δολοφόνησαν επιχειρηματίες, Αλβανοί συνελήφθησαν για εμπόριο ηρωίνης και κοκαΐνης,Μαροκινοί μαχαίρωσαν περιστατικούς για να τους κλέψουν, και ο μακρύς κατάλογος συνεχίζεται.

Καθημερινά ελληνόπουλα πέφτουν θύματα συμμοριών αλλοδαπών και καταλήγουν μαχαιρωμένα ( όπως προχθές ο 19 χρονος στην Καλλιθέα) και σε χώρους κοινωνικής συνάθροισης τους επικρατεί ο νόμος της μαφίας.Ουσίες, κλοπές, βιασμοί ανηλίκων και στρατολόγηση επίδοξων εγκληματιών. Είχαμε το εγχώριο έγκλημα , τα τελευταία χρόνια ειδικά με την αθρόα εισβολή παρανόμων αποκτήσαμε και πολιτισμικότητα στην παρανομία.Γεμάτες οι φυλακές από εισαγόμενους εγκληματίες , γεμάτες και οι γειτονιές από έγχρωμους ληστές, βιαστές, διακινητές. Μέσα στο κύμα των λαθρομεταναστών μπόρεσαν και μετακινήθηκαν όλα τα εγκληματικά στοιχεία χωρών στις οποίες βασιλεύει ο νόμος της ζούγκλας.

Η λύση δεν είναι η εντατικοποίηση της αστυνόμευσης. Δεν θα μετατρέψουμε την Ελλάδα σε Σικάγο , όπου οι συμμορίες θα ανταλλάσσουν πυροβολισμούς με τις αστυνομικές δυνάμεις, στους δρόμους δίπλα από τα σπίτια μας , δίπλα στα μαγαζιά και στους χώρους εργασίας.

Η λύση είναι μια. Να κλείσουν τα σύνορα με κάθε κόστος και να απελαθούν ακόμη και δια της βίας όλοι όσοι δεν είναι πρόσφυγες πολέμου.

Είναι γνωστό ότι το ανθρωπιστικό κίνημα είναι μια απάτη και δεκάδες ΜΚΟ στην χώρα μας αποτελούν κέντρα διασπάθισης χρήματος και συμβάλλουν στην αλλοίωση του κοινωνικού και εθνικού ιστού και στην μετατροπή της χώρας σε αποθήκη ψυχών, με όρους τριτοκοσμικούς. Δεν είναι γκέτο μόνο τα Εξάρχεια.Γκέτο είναι το κέντρο των Αθηνών , η πλατεία Ομονοίας, η πλατεία Βάθης , τα πανεπιστημιακά ιδρύματα ΑΣΟΕΕ , ΕΜΠ, Αριστοτέλειο που αποτελούν άσυλο εγκληματιών και που συχνά πυκνά υπόκεινται σε εκτεταμένες καταστροφές και βανδαλισμούς.Μόνο έτσι η παγκοσμιοποίηση θα επιβάλει τον πλήρη έλεγχο αφού θα έχει μετατρέψει την χώρα σε Μιανμάρ. Δεν τσουβαλιάζουμε συλλήβδην κάθε ανθρώπινη  ψυχή που αναζητά μια ελπίδα, είμαστε Έλληνες με δημοκρατικές ευαισθησίες,αλλά επιβάλλεται να προτάξουμε την δική μας ασφάλεια και να αποφασίσουμε να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Όσοι θα μείνουν στη χώρα μας θα στοιχηθούν με τους δικούς μας κανόνες και το κράτος θα πρέπει σε αυτό να είναι ξεκάθαρο.

Μετά τις ευρωεκλογές , έχουμε εθνικές εκλογές και θα ακούσουμε πάλι αφηγήματα, προγράμματα , υποσχέσεις και ευχολόγια.Κανείς δεν λέει όμως ξεκάθαρα ότι θα κηρύξω ανελέητο πόλεμο κατά των κυκλωμάτων παρανομίας, θα επιβάλω με κάθε τρόπο την νομιμότητα και θα δημιουργήσω κλίμα ασφάλειας στους πολίτες.Ακούμε γενικόλογα , εκατέρωθεν κατηγορίες, αλλά το θέμα ασφάλεια- εγκληματικότητα ,σέρνεται επί σειρά ετών και αποτελεί κοινωνική μάστιγα και εφιάλτη.

Έντεχνα συνδέουν τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις ευαισθησίες με τους εγκληματίες πιπιλίζοντας την καραμέλα ενός σύγχρονου ευρωπαϊκού κράτους με κανόνες , αλλά στην ουσία απλώνουν δίχτυ προστασίας στο έγκλημα. Έντεχνα ταυτίζουν την αντίδραση της κοινωνίας με ακροδεξιά στοιχεία , όπως ακριβώς έκαναν και με τα εθνικά ζητήματα.Είδατε η ακροδεξιά αποτελεί την καλύτερη συνισταμένη τους, το άλλοθι τους.Τον μπαμπούλα που θα έρθει και θα μας φάει το φαγητό από το πιάτο.

Λύση στον ορίζοντα, όσο δεν απαιτούμαι και απλά σκύβουμε το κεφάλι δε θα υπάρξει.Όσο μας παίζουν μπαλάκι τα πολιτικά μαγαζιά και μας έχουν αναλώσιμους και δεδομένους.Απαιτείστε λοιπόν από όσους σας πλησιάσουν για ψήφο δημόσια ξεκάθαρες θέσεις…. χωρίς μισόλογα και γενικολογίες.Θα κάνω αυτά τα 3 βήματα για την πάταξη του εγκλήματος.

Σχετικά Άρθρα

Πόθεν αίσχος της πολιτικής απάτης

otavoice

Δεν θα στηθώ στην ουρά της αναξιοπρέπειας και της ευτέλειας

otavoice

Όχι στις παρατάξεις… τα Πανεπιστήμια έχουν ανάγκη από καθαρό αέρα

otavoice

Μετά τα σκηνοθετημένα παλαμάκια στο Κογκρέσο, ήρθαν οι ίσες αποστάσεις

otavoice

Ο βούρκος των Αρίστων και των αλληλέγγυων

otavoice

Η απάτη Μητσοτάκη με την ρήτρα αναπροσαρμογής και την μαϊμού επιστροφή

otavoice