Σας κέρδισα…!

Κατάθεση ψυχής από τον Θανάση Μπέλτσο

«Γεια σου Θανάση! Σ’ ευχαριστώ για την αποδοχή του αιτήματος… Κάποια στιγμή μου την είχατε δώσει ομαδικώς, δεν έχει σημασία πότε, και σε είχα αφαιρέσει από τους φίλους, μαζί με πολλούς άλλους. Ίσως σε αδίκησα, αλλά εκείνη την στιγμή, έτσι αισθανόμουν. Σήμερα, θέλοντας να επανορθώσω, σου έκανα το αίτημα, γιατί δεν θέλω να το φέρω ως βάρος, αλλά και γιατί, επίσης, ήσουν ο πρώτος άνθρωπος που συνάντησα, στα γραφεία των ΑΝΕΛ στις 27 Φεβρουαρίου 2012. όταν έφερα τις υπογραφές, για τη διακήρυξη, της οικογένειάς μου και φίλων . Να είσαι καλά! Καλή συνέχεια…».

Μου λέγανε κάποιοι τι κέρδισες που πήγες κόντρα στο ρεύμα στους Ανεξάρτητους Έλληνες και δεν εκμεταλλεύτηκες την δύναμη σου να είσαι σήμερα εκεί που βρίσκονται άλλοι που δημιούργησες ή να έχεις εξασφαλίσει μια άνετη ζωή για το σπίτι σου. Μου λέγανε, εσύ θα κάνεις τον ήρωα και θα σώσεις την Μακεδονία; Θα σε νικήσει το σύστημα.

Σήμερα σας λέω ότι σας κέρδισα γιατί αυτό το μήνυμα (και πολλές εκατοντάδες άλλα τέτοια) που πριν από λίγο παρέλαβα στην οθόνη του υπολογιστή μου από μια παλιά συναγωνίστρια στους Ανεξάρτητους Έλληνες είναι η δική μου ανταμοιβή.

ΣΑΣ ΚΕΡΔΙΣΑ.

Σας κέρδισα γιατί η ψυχή μου είναι καθαρή, γιατί η ζωή μου έχει αξία και νόημα, γιατί δεν ξεστράτισα από το δρόμο της αρετής, γιατί παραμένουν άνθρωποι δίπλα μου για αυτό που είμαι, γιατί είμαι πλούσιος σε αξίες και αισθήματα, γιατί τα παιδιά μου είναι περήφανα για τον πατέρα τους και κληρονομούν μια τεράστια περιουσία ιδανικών και γιατί αύριο θα είμαι ανάμεσα σε εκατομμύρια συνέλληνες και θα νιώθω ότι δεν τους πρόδωσα και δεν εκμεταλλεύτηκα την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.

ΝΑΙ ΣΑΣ ΚΕΡΔΙΣΑ.

 

 
Σχολιάστε