Αρνήθηκε να ορκιστεί από το Μητροπολίτη Δράμας ο απερχόμενος δήμαρχος Προσοτσάνης- Αθανασιάδης: «Δεν περισσεύει κανείς»

Επεισοδιακή ήταν η Τελετή Ορκωμοσίας του νέου δημάρχου Θεόδωρου Αθανασιάδη και των Δημοτικών και Τοπικών Συμβουλίων Δήμου Προσοτσάνης που έγινε χθες Κυριακή στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου.

Ο απερχόμενος δήμαρχος Άγγελος Λύσσελης αρνήθηκε να ορκισθεί από τον Μητροπολίτη Δράμας Παύλο και έδωσε τον θρησκευτικό όρκο ενώπιον του δημάρχου κ. Αθανασιάδη.

Όπως τόνισε δεν είναι μαθημένος σε τέτοιες ενέργειες  στην 9 χρονη θητεία του και ο λόγος που αναγκάστηκε να προέβη σε αυτή την ενέργεια ήταν να για να δηλώσει την προσωπική του στάση για τον ανηλεή αγώνα, όπως είπε, που έκανε ο Μητροπολίτης εναντίον της παράταξης του. Ούτε οι πιο πιστοί φίλοι  του Δημάρχου δεν έκαναν αυτά που έκανε ο Μητροπολίτης Δράμας.

Στην ομιλία του δήλωσε στο νέο δήμαρχο ότι «θα είμαστε δίπλα σου να παίξουμε το ρόλο της αντιπολίτευσης όπως πρέπει και να βοηθήσουμε με τις παρεμβάσεις μας.»  Ο κ. Αθανασιάδης απάντησε ότι «στην νέα προσπάθεια που κάνει , κανείς δεν περισσεύει.»

«Έχουμε ένα κοινό στόχο , είμαστε όλοι συνεργάτες και υπηρετούμε τους πολίτες. Δεν είμαστε παντοτινοί στην εξουσία και έτσι θα πορευτούμε , σεμνά και ταπεινά.» τόνισε ο νέος δήμαρχος της Προσοτσάνης.

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ του STAR Βορείου Ελλάδος:

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

Επεισοδιακή η Τελετή Ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου και των Δημοτικών και Τοπικών Συμβουλίων Δήμου ΠροσοτσάνηςΑρνήθηκε ο απερχόμενος Δήμαρχος κος Λύσσελης να ορκισθεί από τον Μητροπολίτη Δράμας εκφράζοντας έτσι την προσωπική του στάση για τον ανηλεή αγώνα που έκανε ο Μητροπολίτης εναντίον του όπως είπε στην ομιλία του

Gepostet von STAR Βορείου Ελλάδος am Sonntag, 25. August 2019
Σχολιάστε