Κραυγή αγανάκτησης για τα αδέσποτα στην Καλαμπάκα

Την έντονη οργή και αγανάκτηση τους εκφράζουν δημότες της Καλαμπάκας για την κατάσταση που επικρατεί πλέον στην πόλη με τα αδέσποτα σκυλιά κάνοντας λόγο για έκθεση σε κίνδυνο τόσον των ιδίων όσον και της δημόσιας υγείας. Παρά τις κατά καιρούς εξαγγελίες όπως αναφέρουν για αντιμετώπιση του ζητήματος από πλευράς των αρμοδίων του Δήμου με την συνεργασία φιλοζωικών οργανώσεων, το πρόβλημα όχι μόνον εξακολουθεί να υφίσταται αλλά ολοένα και διογκώνεται.

Για του λόγου το αληθές μια επίσκεψη όπως λένε στην Καλαμπάκα θα πείσει τον καθένα για την επικρατούσα κατάσταση καθώς τα αδέσποτα περιφέρονται ανενόχλητα σε κάθε γωνιά της πόλης δημιουργώντας σωρεία προβλημάτων για ντόπιους αλλά και ξένους επισκέπτες .

Ο κίνδυνος για την προσβολή της δημόσιας υγείας είναι ορατός, όπως δηλώνουν κάτοικοι της περιοχής, φοβούμενοι μην κολλήσουν ακόμη και ψύλλους επισημαίνοντας ότι έχουν ζητήσει εδώ και καιρό την παρέμβαση του Δήμου για την περισυλλογή και απομάκρυνσή τους αλλά δεν έπραξε το παραμικρό!

Κατόπιν αυτών απευθύνουν για ύστατη φορά έκκληση προς το Δήμο να παρέμβει άμεσα ειδάλλως ζητούν από την Δικαιοσύνη και την Διεύθυνση Υγιεινής να επιληφθούν άμεσα γιατί όπως τονίζουν κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αδιαφορεί σε τόσο σοβαρά προβλήματα των πολιτών, πολύ δε περισσότερο όταν αυτά υπάγονται και στις υποχρεώσεις τους
Σχολιάστε