Η 18χρονη Έλενα, το ελληνόπουλο με την γλυκιά φωνή, που μαγεύει τον Καναδά

Η Έλενα Σιδηροκαστρίτη παιδί της ελληνικής κοινότητας του Καναδά, μαγεύει με την γλυκιά φωνή της. Ο ιδιαίτερος τρόπος που ερμηνεύει παρά το νεαρό της ηλικίας της, καθηλώνει και αναδύει πλήθος συναισθημάτων και μουσικών χρωμάτων.

Από μικρή η Έλενα, όπως λένε οι γονείς της, έδειξε έμφαση και αγάπη για τη μουσική και ονειρεύεται να κάνει καριέρα στο χώρο του τραγουδιού. Το μήλο θα πέσει κάτω από τη μηλιά. Πήρε τα γονίδια του πατέρα, ο οποίος της έμαθε τα πρώτα μουσικά βήματα και σήμερα την συνοδεύει με την κιθάρα του.

Η Έλενα σπουδάζει στο μουσικό  κολλέγιο Vanier College, στο Μόντρεαλ και έχει δουλέψει μουσικά με τον γνωστό καλλιτέχνη Patric Watson.

Η πανέμορφη ελληνοπούλα του Καναδά έχει συμμετάσχει σε μουσικούς διαγωνισμούς και εκδηλώσεις για νέους μουσικούς και έχει ξεχωρίσει. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα βιντεάκια με τα τραγούδια της, έχουν μεγάλη απήχηση και τα σχόλια των followers είναι αποθεωτικά.

Δεν αποκλείεται να την δούμε μια μέρα και σε μουσικό διαγωνισμό στη χώρα μας. Της ευχόμαστε να έχει μια λαμπρή καριέρα!!!

 

Η Έλενα είναι γεννημένη στον Καναδά από Έλληνες γονείς. Κόρη του Δημήτρη Σιδηροκαστρίτη από τον Πύργο Ηλείας και της Μαρία Μανιατάκου (Maria Maniatakos) από την Σπάρτη, έχει ένα μικρότερο αδερφό τον Αλέξανδρο.
Σχολιάστε