OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

ΣΥΡΙΖΑ: Η στάση μας ήταν ξεκάθαρη & ακαριαία στην υπόθεση Γεωργούλη

«Η αθλιότητα της ΝΔ δεν έχει όριο. Ως εδώ όμως, με την αισχρή κομματική εκμετάλλευση μιας γυναίκας που είχε το θάρρος να καταγγείλει την κακοποίησή της», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: «Πρώτα ο κος Γεωργιάδης, αργότερα τα φιλικά σε αυτή ΜΜΕ, χθες ο ίδιος ο κος Μητσοτάκης από την Κέρκυρα, προσπαθούν να αξιοποιήσουν πολιτικά μια προσωπική υπόθεση, που όλους μας έχει σοκάρει και για την οποία η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ακαριαία και ξεκάθαρη».

«Αλήθεια όμως τι ακριβώς ισχυρίζονται;», διερωτάται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και συνεχίζει:

«Ότι γνωρίζαμε την καταγγελία, όταν η ίδια η καταγγέλλουσα αναφέρει ότι ουδείς γνώριζε, ούτε η ίδια η οικογένειά της;».

«Και ποιο είναι το μπούμεραγκ για τον ΣΥΡΙΖΑ, για το οποίο με θράσος μίλησε χθες ο κος Μητσοτάκης; Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ούτε ίσες αποστάσεις κράτησε, ούτε “ναι μεν αλλά” είπε, ούτε κάλυψε κανέναν, ούτε εξαπατημένος δήλωσε», τονίζει, προσθέτοντας πως «αυτά τα έκανε η ΝΔ, ο κος Μητσοτάκης και υπουργοί του, για πλείστες περιπτώσεις, ακόμη και παιδοβιαστών, όπως ο κος Λιγνάδης ή ο στενός συνεργάτης του κου Μητσοτάκη, κος Νίκος Γεωργιάδης, για τον οποίο έσπευσαν ακόμη και ως μάρτυρες υπεράσπισης στο δικαστήριο διακεκριμένα στελέχη της ΝΔ».

«Δεν είμαστε το ίδιο. Εμείς είμαστε με τα θύματα και όχι με τους θύτες. Από όπου και αν προέρχονται. Αυτή είναι η διαφορά μας. Καμία συγκάλυψη, καμία σκιά. Για όλες τις υποθέσεις. Δικαιοσύνη για όλους. Δικαιοσύνη παντού. Αν τολμούν, ας το πουν και αυτοί», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά Άρθρα

Φλώρινα: 48ωρη απεργία τελωνειακών σε Νίκη και Κρυσταλλοπηγή

otavoice

Δυναμικό συλλαλητήριο, ζητούν στελέχωση των νοσοκομείων του Λασιθίου

otavoice

Κυκλώνας σάρωσε τη Μαδαγασκάρη: Έντεκα νεκροί και 7.000 πληγέντες

otavoice

Συνάντηση Μπλίνκεν-Μακρόν στο Παρίσι την επόμενη εβδομάδα για την Ουκρανία

otavoice

Στις 30 Απριλίου η τελευταία προθεσμία για τα POS

otavoice

Πούτιν: Αν τα F-16 φτάσουν στην Ουκρανία θα τα καταρρίψουμε

otavoice