OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Σόου Βασιλακόπουλου- Με απειλούν ισχυρίζεται ο “τηλεοπτικός αστέρας”

Ο τύπος έχει καταντήσει ένας γραφικός γυρολόγος των καναλιών που κάνει συστηματική κυβερνητική προπαγάνδα, για τους δικούς του λόγους. Με βιτρίνα την επιστημονική του ιδιότητα έχει αναγορευτεί σε εθνικό τηλεβόα και καθημερινό προπαγανδιστή, μιας και το σύστημα έχει φροντίσει να εξαφανίσει διακεκριμένους επιστήμονες που εξέφρασαν επιφυλάξεις.

Το σόου Βασιλακόπουλου πήρε και άλλες διαστάσεις πέρα της υγειονομικής και ισχυρίζεται πως τον απειλούν, προφανώς  για να δημιουργήσει εντυπώσεις και να παραστήσει το θύμα. Απειλούν ποιόν, αυτόν που καθημερινά λοιδορεί και απαξιώνει με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς συναδέλφους του και χιλιάδες πολίτες.

Έφτασε στο σημείο να πει σε τηλεοπτική εκπομπή πως στην Λίμνη Εύβοιας δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όπως τα παρουσιάζουν και έφερε σαν παράδειγμα ότι δεν κάηκε η γειτονιά που παραθερίζει…

Όποιος έχει επισκεφθεί την Λίμνη Ευβοίας μαυρίζει η ψυχή του… παντού καμένα , παντού θλίψη και πόνος… ο Βασιλακόπουλος πρόσβαλε χιλιάδες πυρόπληκτους και έκανε αισχρή κυβερνητική προπαγάνδα. Έχει αναδειχτεί σε πρόθυμο παπαγάλο της εξουσίας, χρησιμοποιώντας την επιστημονική του ιδιότητα.

Ανεξάρτητα αν κάποιος είναι υπερ ή κατά του εμβολιασμού, κάτι τέτοια παρατράγουδα οδήγησαν τον κόσμο να αντιδρά και επέφεραν σύγχυση και απώλεια εμπιστοσύνης … όσο βγαίνουν αυτοί οι τύποι στα τηλεπαράθυρα, τόσο θα μεγαλώνει το κοινωνικό χάσμα και η αμφισβήτηση.

Αλήθεια πότε εργάζεσαι κ. Βασιλακόπουλε; Όλη μέρα είσαι σε κανάλια και ραδιόφωνα επί μήνες…άλλαξες επάγγελμα, έγινες κυβερνητικός εκπρόσωπος;

Σχετικά Άρθρα

ΗΠΑ: Παράδοση πυραύλων ATACMS μεγάλου βεληνεκούς στην Ουκρανία

otavoice

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στην Αρμενική Νεολαία Ελλάδας: «Είμαι στο πλευρό σας»

otavoice

Εκτός ευρωεκλογών οι Σπαρτιάτες, με απόφαση του Αρείου Πάγου

otavoice

Υποχωρεί η αφρικανική σκόνη: Tι εντόπισαν οι επιστήμονες

otavoice

Συνελήφθη ο Κ. Φλώρος για τον ξυλοδαρμό Γραμμένου – To πρωτοφανές επεισόδιο στη Βουλή

otavoice

Αρχίζει αύριο 25/4 το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων

otavoice