OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Επέμβαση των ΜΑΤ στο Πολυτεχνείο-Συλλήψεις των καταληψιών (βίντεο)

Επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων στο Πολυτεχνείο. Προχώρησαν σε προσαγωγές των ατόμων που είχαν κλειστεί μέσα στον χώρο του Πολυτεχνείου από το βράδυ της Πέμπτης.

Δυνάμεις των ΜΑΤ έκοψαν τα λουκέτα από την είσοδο στην οδό Στουρνάρη και περικύκλωσαν τα περίπου 40 άτομα που είχαν μπει μέσα στο ίδρυμα από χθες. Οι συγκεντρωμένοι βλέποντας τα ΜΑΤ να μπαίνουν στο χώρο, κάθισαν στο έδαφος. Οι αστυνομικοί τους πέρασαν χειροπέδες και τους προσήγαγαν.

Η περιοχή αυτή την ώρα έχει αποκλειστεί και η κυκλοφορία οχημάτων στην οδό Πατησίων έχει σταματήσει. Ο στόχος των αρχών είναι να προστατευτούν οι ακαδημαϊκοί χώροι λίγες μέρες πριν την επέτειο της 17 Νοεμβρίου και να μην μεταβληθούν όπως πάντα σε ορμητήρια μπαχαλάκηδων,  με την απαγόρευση της πορείας λόγω υγειονομικού πρωτοκόλλου να δημιουργεί συνθήκες έντασης με τους γνωστούς-αγνώστους.

Έφοδος πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Αστυνομία και στην Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου, όπου άτομα είχαν κάνει πριν από μερικές ημέρες κατάληψη. Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν συλλάβει συνολικά 24 άτομα και συγκεκριμένα 23 άνδρες και μία γυναίκα.

Σχετικά Άρθρα

Τέμπη: «Δημήτρη μου νικάμε» – Η αντίδραση πατέρα στην πειθαρχική έρευνα κατά της εισαγγελέως

otavoice

Έπεσαν οι μάσκες- Βέτο των ΗΠΑ στην πλήρη ένταξη της Παλαιστίνης στον ΟΗΕ

otavoice

Σπουδαία πρόκριση! Ο Ολυμπιακός στα ημιτελικά του Europa Conference League

otavoice

ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ για τα οικοδομικά ύψη: Ο ΝΟΚ δεν βελτιώνεται πρέπει να καταργηθεί

otavoice

Α. Γκουτέρες: Η Μέση Ανατολή στο «χείλος του γκρεμού»- Η Γάζα μια «ανθρώπινη κόλαση»

otavoice

Το «παζάρι» Ισραήλ με ΗΠΑ – «Ναι» σε επιχείρηση στη Ράφα ως αντάλλαγμα περιορισμένη επίθεση στο Ιράν

otavoice