OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Σε ομηρία “αλληλέγγυων συμμοριών” τα Πανεπιστήμια- Διαπόμπευσαν τον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ

Οι «αλληλέγγυοι» στις καταλήψεις πανεπιστημίων  εισέβαλαν την Πέμπτη στο γραφείο του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ, Δημήτρη Μπουραντώνη. Σοκάρει η διαπόμπευση που υπέστη ο πρύτανης, που εκτός από θύμα βίας υποχρεώθηκε σε πρωτοφανή εξευτελισμό και διασυρμό.

Η  φωτογραφία που δημοσιοποίησαν οι “νταβατζήδες” των πανεπιστημίων, οι κουκουλοφόροι γνωστοί – άγνωστοι,  δείχνει  τον πρύτανη περικυκλωμένο από τους καταληψίες να του περνούν στον λαιμό μια ταμπέλα που γράφει «αλληλεγγύη στις καταλήψεις»
Ειρωνεύονται με απίστευτη κυνικότητα και ωμότητα τον κ. Μπουραντώνη, λέγοντας πως «ευχαριστούμε τον πρύτανη που έδειξε την αλληλεγγύη του με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο».

«Ο βανδαλισμός και η εκκένωση του γραφείου του Μπουραντώνη είναι μία απάντηση σε μια λογική ελάχιστης αναλογίας στην πρακτική της κατ’ εξακολούθηση παραβίασης και εκκένωσης των δικών μας χώρων», έγραψαν στην ανακοίνωσή τους οι κόκκινοι φασίστες.

Πέρα της διαπόμπευσης τα  χορηγούμενα “παλικάρια” της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, που απολαμβάνουν ασυλίας, κατέστρεψαν τα γραφεία και τον εξοπλισμό τους ,προκαλώντας ζημιές χιλιάδων ευρώ. Τον λογαριασμό θα τον πληρώσουν οι φορολογούμενοι,  ο άνεργος, ο εργάτης και ο μικρομεσαίος.

Όμηρος η πανεπιστημιακή κοινότητα σε θρασύδειλα κοινωνικά αποβράσματα, δειλούς κουκουλοφόρους που καταλύουν, διαλύουν, αποσυνθέτουν, βρωμίζουν, καταστρέφουν. Χρόνια αυτή η ιστορία στο όνομα μιας ψευδεπίγραφης προοδευτικότητας και δημοκρατικής έκφρασης και ενός εγκληματικού ασύλου. Στο όνομα πολιτικών συμμοριών που στρατολογούν νέα παιδιά και τα μετατρέπουν σε ζόμπι.

Η ανυπαρξία του κράτους είναι εκκωφαντική. Απειλείται η ακεραιότητα των πανεπιστημιακών αλλά και των φοιτητών και τα Υπουργεία Παιδείας και Προστασίας του Πολίτης, αρμενίζουν και κυνηγούν πολίτες που κρατάνε ελληνικές σημαίες στις εθνικές επετείους.

Το ποτήρι ξεχείλισε. Οι εικόνες του πρύτανη, σαν να  είναι κάποιος τετυμπόυς της δεκαετίας του 70 που τον διαπομπεύουν, εκθέτουν διεθνώς τη χώρα αλλά επίσης προσβάλουν την ελληνική κοινωνία και την πολιτισμική της διαδρομή.

Να περιμένουμε την καταδίκη από την Κουμουνδούρου και τον Περισσό; Ακόμη και να έρθει θα είναι καταδίκη ενοχής. Γιατί οι φασίστες – νεοναζί που καταδικάστηκαν στη δίκη της ΧΑ, είναι η μια όψη του νομίσματος.

Αντιγράφοντας τους ΝΑΖΙ

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Κακοκαιρία: Πλημμυρισμένοι δρόμοι στο Πήλιο, ποιες περιοχές κινδυνεύουν – Live η πορεία των φαινομένων

otavoice

Βελόπουλος: Να απολογηθεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός για το έγκλημα των Τεμπών

otavoice

Ήχησε το 112 σε 4 περιοχές, προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες-θυελλώδεις ανέμους

otavoice

Οι Anonymous ισχυρίζονται ότι χάκαραν τον Ισραηλινό Στρατό και απέσπασαν 250.000 έγγραφα

otavoice

Παρίσι: Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε να ανατιναχθεί έξω από το προξενείο του Ιράν

otavoice

Έκκληση για αποκλιμάκωση σε Ισραήλ και Ιράν απευθύνουν Γαλλία, Βρετανία, Ιταλία

otavoice