OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Παγκόσμια διακυβέρνηση ζήτησε ο λαγός της παγκοσμιοποίησης

Για μια ακόμη φορά ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, προκαλεί με τις θέσεις του και λειτουργεί σαν προπομπός και φερέφωνο της παγκόσμιας τάξης. Επέλεξε μάλιστα να παρέμβει την ημέρα της Εθνικής Παλιγγενεσίας, ξεδιπλώνοντας την διεθνιστική του εξάρτιση.

Προκλήσεις ανήμερα της μεγάλης ημέρας του Ελληνισμού , δεν έκαναν μονάχα οι Τούρκοι με παραβιάσεις του FIR Αθηνών, αλλά και τα φερέφωνα της ελληνοτουρκικής φιλίας, του συνθήματος το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του. 

Ο ολετήρας που έφερε και επισήμως το μνημόνιο στη χώρα μας και μας έδεσε χειροπόδαρα στο ΔΝΤ , με αφορμή την πανδημία του κορονοϊού, ζήτησε την εφαρμογή παγκόσμιας διακυβέρνησης, σαν ενδεδειγμένη  λύση.

“Η επόμενη ημέρα, η νέα πραγματικότητα, απαιτεί νέα μέσα, εργαλεία, διαδικασίες, ιδέες, για να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες προκλήσεις του μέλλοντός μας, στον κόσμο, την Ευρώπη, την Ελλάδα. Η πανδημία του κορονοϊού ανέδειξε την ανάγκη μιας παγκόσμιας δημοκρατικής διακυβέρνησης. Και την ανάγκη, ενός νέου κοινωνικού συμβολαίου, που θα έχει στο επίκεντρό του, το σεβασμό των ανθρωπίνων και πολιτικών δικαιωμάτων, με σεβασμό παράλληλα στον κοινό μας πλούτο, το περιβάλλον”.

Άραγε πρόκειται για προσωπικό παραλήρημα (νιρβάνα) ή κάποια κέντρα προετοιμάζονται και επιδιώκουν να χρησιμοποιήσουν την πανδημία ως μέσο επιβολής μιας παγκόσμιας χούντας;

Το γεγονός ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι από τα αγαπημένα παιδιά της παγκόσμιας τάξης και κορυφαίος παράγοντας στη σοσιαλιστική διεθνή, δεν μπορεί επ ουδενί να θεωρεί τυχαία η παρέμβαση του. Προφανώς η τοποθέτηση ΓΑΠ εντάσσεται μέσα σε ένα γενικότερο σχέδιο δημιουργίας κλίματος.

Λογαριάζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο….. τους λαούς και τα έθνη- κράτη.

 

Σχετικά Άρθρα

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στην Αρμενική Νεολαία Ελλάδας: «Είμαι στο πλευρό σας»

otavoice

Εκτός ευρωεκλογών οι Σπαρτιάτες, με απόφαση του Αρείου Πάγου

otavoice

Υποχωρεί η αφρικανική σκόνη: Tι εντόπισαν οι επιστήμονες

otavoice

Συνελήφθη ο Κ. Φλώρος για τον ξυλοδαρμό Γραμμένου – To πρωτοφανές επεισόδιο στη Βουλή

otavoice

Αρχίζει αύριο 25/4 το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων

otavoice

Ερυθρός Σταυρός: Ανέφικτη η εκκένωση της Ράφα υπό τις παρούσες συνθήκες

otavoice