OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Μακρόν – Τζόνσον: Δυό ευρωπαίοι ηγέτες με αντίθετες επιλογές συντρόφων, 25 χρόνια πάνω κάτω

Δυο ισχυρές προσωπικότητες που στην προσωπική τους ζωή έκαναν εκ διαμέτρου αντίθετες επιλογές συντρόφων. Κοινό βέβαια χαρακτηριστικό η μεγάλη διαφορά ηλικίας , που όσο και αν τη συναντάμε σε ζευγάρια , δεν παύει να είναι συζητήσιμη. Αντικειμενικά όμως έχουν γούστο …ανεξάρτητα της χαώδους ηλικιακής διαφοράς.

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν είναι παντρεμένος με την 65χρονη Brigitte Trogneux η οποία είναι κατά 25 χρόνια μεγαλύτερη του.Μάλιστα υπήρξε και δασκάλα του στα νεανικά χρόνια του Γάλλου Προέδρου. Ο νέος τώρα Βρετανός πρόεδρος Μπόρις Τζόνσον είναι σε σχέση με την 30χρονη Κάρι Σίμοντς , η οποία είναι κατά 25 χρόνια νεότερη του.

25 χρόνια πάνω 25 χρόνια κάτω , ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά. Οι κακές γλώσσες λένε ο ένας παντρεύτηκε την “μαμά” του και ο άλλος συζεί με την “κόρη ” του.

Ας είναι ευτυχισμένοι και σε όλους εμάς μένει μόνο να σχολιάζουμε και να δίνουμε ελπίδα σε κάθε ζευγάρι που μπορεί να σκέφτεται , τι θα πει η κοινωνία…..για όλους υπάρχει ο Παράδεισος!!!

Εμείς θα σας θυμίσουμε τους ανεπανάληπτους Λάμπρο Κωνσταντάρα και  Διονύση Παπαγιαννόπουλο στην ταινία “Κάτι κουρασμένα παλικάρια ”

Σχετικά Άρθρα

Φλώρινα: 48ωρη απεργία τελωνειακών σε Νίκη και Κρυσταλλοπηγή

otavoice

Δυναμικό συλλαλητήριο, ζητούν στελέχωση των νοσοκομείων του Λασιθίου

otavoice

Κυκλώνας σάρωσε τη Μαδαγασκάρη: Έντεκα νεκροί και 7.000 πληγέντες

otavoice

Συνάντηση Μπλίνκεν-Μακρόν στο Παρίσι την επόμενη εβδομάδα για την Ουκρανία

otavoice

Στις 30 Απριλίου η τελευταία προθεσμία για τα POS

otavoice

Πούτιν: Αν τα F-16 φτάσουν στην Ουκρανία θα τα καταρρίψουμε

otavoice