OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Κρήτη: Αγνοείται… δικαστικός αντιπρόσωπος και ο εκλογικός σάκος

Ανησυχία έχει προκαλέσει στην Κρήτη η εξαφάνιση από χθες του δικαστικού αντιπροσώπου στο 198ο εκλογικό τμήμα Ηρακλείου στο 13ο δημοτικό σχολείο στον Κατσαμπά.

Ο εν λόγω δικαστικός αντιπρόσωπος, αρχικά έδωσε ηλεκτρονικά τα συνολικά αποτελέσματα του εκλογικού του τμήματος και επικοινώνησε με το ΥΠΕΣ, όμως δεν έχει δώσει αποτελέσματα σταυροδοσίας των υποψηφίων, ενώ δεν έχει παραδώσει και τον εκλογικό σάκο, όπως αναφέρει το ekriti.gr.

Την ίδια στιγμή, παρά τις συνεχόμενες κλήσεις στο τηλέφωνο του ο δικαστικός αντιπρόσωπος δεν απαντά και κανείς από το περιβάλλον του δεν γνωρίζει που βρίσκεται. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, δεν υπάρχει τελικό αποτέλεσμα στην σταυροδοσία των υποψηφίων, καθώς υπάρχουν αποτελέσματα σε 580 εκλογικά τμήματα και απομένει το 581ο.

Σχετικά Άρθρα

Επιτελικό κράτος: 63χρονη ξεψύχησε σε καρότσα- Το νησί του Ιπποκράτη με ένα ασθενοφόρο

otavoice

Debate με τους πέντε στις 15 Ιουνίου, χωρίς Ζωή και ΝΙΚΗ

otavoice

Ο Τσίπρας στον τόπο δολοφονίας του Άλκη Καμπανού

otavoice

Αυξημένο το ενδιαφέρον των πολιτών για τις ευρωεκλογές του 2024

otavoice

Εκλογές: Συμφωνία για debate όλων των πολιτικών αρχηγών – Η πιθανότερη ημερομηνία

otavoice

Συναγερμός στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια μετά την έκρηξη στο φράγμα Κοχόβκα

otavoice