OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Ήλιος με καταιγίδες – Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα Πέμπτη 25 Μαΐου.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, στη Μακεδονία και τη Θράκη αρχικά γενικά αίθριος καιρός, από το μεσημέρι όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν καταιγίδες. Τα φαινόμενα το βράδυ θα σταματήσουν.

Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά, οπότε θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και, κυρίως στα ορεινά, μεμονωμένες καταιγίδες. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 26 με 28 βαθμούς και στα νησιά τους 24 με 26 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

  • Καιρός: Αρχικά γενικά αίθριος, από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα το βράδυ θα σταματήσουν.
  • Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και κυρίως στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.
  • Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.
  • Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα στα νότια.
  • Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος.
  • Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΕΥΒΟΙΑ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα, οπότε στα ορεινά είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι.
  • Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα στα νότια βόρειοι έως 4 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα, οπότε στα βόρεια είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι.
  • Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες.
  • Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Σχετικά Άρθρα

Επιτελικό κράτος: 63χρονη ξεψύχησε σε καρότσα- Το νησί του Ιπποκράτη με ένα ασθενοφόρο

otavoice

Debate με τους πέντε στις 15 Ιουνίου, χωρίς Ζωή και ΝΙΚΗ

otavoice

Ο Τσίπρας στον τόπο δολοφονίας του Άλκη Καμπανού

otavoice

Αυξημένο το ενδιαφέρον των πολιτών για τις ευρωεκλογές του 2024

otavoice

Εκλογές: Συμφωνία για debate όλων των πολιτικών αρχηγών – Η πιθανότερη ημερομηνία

otavoice

Συναγερμός στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια μετά την έκρηξη στο φράγμα Κοχόβκα

otavoice