OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Καταστήματα: Πώς θα λειτουργήσουν τις ημέρες του Πάσχα

Από τις 6 Απριλίου θα ξεκινήσει να ισχύει το πασχαλινό ωράριο καταστημάτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρεται στον πίνακα του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, τα καταστήματα της πρωτεύουσας προτείνεται να λειτουργήσουν από τις 9 π.μ έως τις 9μμ τη Πέμπτη 6 Απριλίου, τη Παρασκευή 7 Απριλίου. Αλλά και τη Μεγάλη Δευτέρα, 10 Απριλίου, τη Μεγάλη Τρίτη, 11 Απριλίου, τη Μεγάλη Τετάρτη, 12 Απριλίου και τη Μεγάλη Πέμπτη, 13 Απριλίου τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά τις ίδιες ώρες. Ωστόσο το Σάββατο 8 Απριλίου θα λειτουργήσουν από τις 9 π.μ έως τις 6μμ, ενώ τη Κυριακή, 9 Απριλίου θα είναι ανοιχτά από τις 11 π.μ έως 6μμ, τη Μεγάλη Παρασκευή από τη 1μμ έως τις 7μμ και το Μεγάλο Σάββατο από τις 9 π.μ έως τις 3μμ.

Επίσης επισημαίνεται πως τα καταστήματα την ημέρα του Πάσχα, 16 Απριλίου και τη Δευτέρα 17 Απριλίου θα είναι τα καταστήματα επειδή θεωρούνται ημέρες αργίας

Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα στην Θεσσαλονίκη το Πάσχα

Με διαφορετικό εορταστικό ωράριο θα λειτουργήσουν τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης την περίοδο του Πάσχα. Aναλυτικά:

Τα καταστήματα της πρωτεύουσας θα λειτουργήσουν από τις 10 π.μ έως τις 9μμ την Πέμπτη 6 και την Παρασκευή 7 Απριλίου, ενώ το Σάββατο από τις 10π.μ έως τις 6 μμ.

Ανοιχτά θα είναι τα καταστήματα και την Κυριακή των Βαΐων, 9 Απριλίου από τις 11π.μ έως τις 6μμ, ενώ από τη Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη θα λειτουργήσουν από τις 10 π.μ έως τις 9μμ. Τη Μεγάλη Παρασκευή το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων είναι από τη 1μμ μέχρι τις 7 μμ , ενώ το Μεγάλο Σάββατο από τις 10 π.μ έως τις 4μμ.

Ωστόσο δεν θα λειτουργήσουν την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα 17 Απριλίου τα εμπορικά καταστήματα της συμπρωτεύουσας ,όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Σχετικά Άρθρα

Πέπλο αφρικανικής σκόνης «πνίγει» τη χώρα

otavoice

Οι ισραηλινές δυνάμεις βομβαρδίζουν τη βόρεια Γάζα -Ανελέητο σφυροκόπημα

otavoice

Καθαρίζει η ατμόσφαιρα από το βράδυ και τα δυτικά

otavoice

Ευρωεκλογές-Επιστολική ψήφος: Στις 121.000 εγγραφές – Βήμα βήμα η διαδικασία διαλογής

otavoice

Εμπραχίμ Ραΐσι: Ισραηλινή επίθεση σε ιρανικό έδαφος θα σβήσει το «σιωνιστικό καθεστώς»

otavoice

Κουτσούμπας από Μόντρεαλ: Δυνατό ΚΚΕ στην Ελλάδα και στους Έλληνες του εξωτερικού

otavoice