OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Πάτρα: Η ζωγραφιά “κραυγή” της Τζωρτζίνας, και τα κρυφά “μηνύματα” – Έρευνες για κεταμίνη και στα άλλα δύο παιδιά

Η ζωγραφιά της Τζωρτζίνας με την κούνια-κρεμάλα και η αλήθεια για τα σκοτεινά συναισθήματα του παιδιού που “είδε” η παιδοψυχολόγος Χριστίνα Μπογιατζή. Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας έχουν προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο με την μητέρα των τριών παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου να κατηγορείται για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Πρόκειται για το χειρότερο σενάριο το οποίο δεν χωρά ο ανθρώπινος νους αν και οι επιστήμονες “έβλεπαν” σημάδια από την πρώτη στιγμή. Πριν από λίγες ημέρες, μεγάλη αίσθηση είχε προκαλέσει η ερμηνεία που είχε δώσει η παιδοψυχολόγος Χριστίνα Μπογιατζή σε δύο ζωγραφιές της μικρής Τζωρτζίνας.

Η παιδοψυχολόγος, από προσωπικό και επαγγελματικό ενδιαφέρον για την υπόθεση, είχε προχωρήσει σε μία αναλυτική περιγραφή για τα συναισθήματα της Τζωρτζίνας που εκφράστηκαν μέσα από τις ζωγραφιές της. Η ερμηνεία της είχε πραγματικά προκαλέσει μεγάλη αίσθηση αλλά και την αντίδραση τότε της ίδιας της Ρούλας Πισπιρίγκου.

“Δυστυχώς ήμουν πολύ σίγουρη από την αρχή” δήλωσε μιλώντας στον Alpha η Χριστίνα Μπογιατζή, λίγο μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου. “Η ζωγραφιά είπε πάρα πολλά για την αλήθεια και όσα έχουν συμβεί πραγματικά. Η κυρία Πισπιρίγκου υποτίμησε τα συναισθήματα του παιδιού της. Σε αυτές τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας αποτυπώθηκαν και απεικονίστηκαν πολλά συναισθήματα και όχι εύκολα συναισθήματα, ‘σκοτεινά’ συναισθήματα” δήλωσε χαρακτηριστικά.

“Το παιδί ‘μίλησε’ και από τον τάφο του με το σώμα του και με την ψυχή του. Το παιδί μίλησε με κάθε δυνατό τρόπο που είχε” πρόσθεσε.

Έρευνες για κεταμίνη και στα άλλα δύο παιδιά

Εξελίξεις αναμένονται μέσα στην εβδομάδα και για τα άλλα δύο νεκρά παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, μετά την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, θέμα εκταφής των παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας που πέθαναν τον Απρίλιο του 2019 και τον Μάρτιο του 2021, δεν τίθεται, ωστόσο οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών θεωρούν πολύ πιθανό να έφυγαν από τη ζωή με τον ίδιο τρόπο.

Τα πλακίδια από τις ιστολογικές διατηρούνται για περίπου 5 χρόνια. Ως εκ τούτου, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, θα εξεταστούν ξανά, με τους ειδικούς να εστιάζουν πλέον στην ανίχνευση κεταμίνης. Οι αστυνομικοί είναι αισιόδοξοι ότι μπορεί να αποδειχθεί έπειτα από τις κατάλληλες εξετάσεις αν χορηγήθηκε η ίδια ουσία και στα άλλα δύο παιδιά.

Σχετικά Άρθρα

Βελόπουλος: Να απολογηθεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός για το έγκλημα των Τεμπών

otavoice

Ήχησε το 112 σε 4 περιοχές, προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες-θυελλώδεις ανέμους

otavoice

Οι Anonymous ισχυρίζονται ότι χάκαραν τον Ισραηλινό Στρατό και απέσπασαν 250.000 έγγραφα

otavoice

Παρίσι: Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε να ανατιναχθεί έξω από το προξενείο του Ιράν

otavoice

Έκκληση για αποκλιμάκωση σε Ισραήλ και Ιράν απευθύνουν Γαλλία, Βρετανία, Ιταλία

otavoice

S&P Global: Υποβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα του Ισραήλ λόγω «γεωπολιτικών κινδύνων»

otavoice