OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Θερμοκρασία έως 36 βαθμούς-Τοπικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια ορεινά

Όμβροι ή σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια ορεινά. Αμετάβλητες θερμοκρασίες. Δυτικοί άνεμοι 4-6 μποφόρ στα πελάγη.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή (29/8) αναμένονται καλές γενικά καιρικές συνθήκες, αλλά τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν όμβροι ή σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 11 έως 30 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 14 έως 34 βαθμούς, στην Ήπειρο από 16 έως 33, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 16 έως 34-36 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 32 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 18 έως 33-34 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ και στα υπόλοιπα πελάγη από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο, στον Κορινθιακό και στο Σαρωνικό το δυτικό ρεύμα κατά περιόδους θα ενισχύεται τοπικά στα 6 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις, κυρίως μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ και στο Σαρωνικό 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα όμβρων ή πρόσκαιρης καταιγίδας, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς.

Σχετικά Άρθρα

Βελόπουλος: Να απολογηθεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός για το έγκλημα των Τεμπών

otavoice

Ήχησε το 112 σε 4 περιοχές, προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες-θυελλώδεις ανέμους

otavoice

Οι Anonymous ισχυρίζονται ότι χάκαραν τον Ισραηλινό Στρατό και απέσπασαν 250.000 έγγραφα

otavoice

Παρίσι: Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε να ανατιναχθεί έξω από το προξενείο του Ιράν

otavoice

Έκκληση για αποκλιμάκωση σε Ισραήλ και Ιράν απευθύνουν Γαλλία, Βρετανία, Ιταλία

otavoice

S&P Global: Υποβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα του Ισραήλ λόγω «γεωπολιτικών κινδύνων»

otavoice