OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Το μέλος του ΕΒΕΣ κ. Γούνας καλεί την διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου να ορίσει ημερομηνία εκλογών

Ο γνωστός επιχειρηματίας των Σερρών κ. Γούνας μηνός έθεσε την παραίτησή (7-1-21)στην διοίκηση του ΕΒΕΣ και προκύπτει από τα γραφόμενά του για τον λόγο της υποβάθμισης του νομού Σερρών κατά την κατανομή των χρημάτων του προγράμματος<<ΔΙΕΞΟΔΟΣ>> του ΕΣΠΑ.

Η παραίτηση του κ.Γούνα έγινε δεκτή από την διοίκηση του ΕΒΕΣ όπως φαίνεται και στην σελίδα του Επιμελητηρίου Σερρών.

Ο κ.Γούνας είναι αναγνωρισμένος επιχειρηματίας που συνεργάζεται σε είδη τροφίμων με πολλές επιχειρήσεις του νομού Σερρών και όχι μόνο.

Στα μέσα Φεβρουαρίου συνέταξε μία επιστολή προς την πρόεδρο και το Δ.Σ του Εμπορικού συλλόγου με την οποία ζητάει να ορισθεί ημερομηνία εκλογών για νέο Δ.Σ και η οποία αναφέρει:

«Κυρία πρόεδρε και μέλη του ΔΣ,

Είμαστε μια μεγάλη ομάδα Σερραίων εμπόρων που μας ενώνει η κοινή μας αγάπη για την πόλη μας αλλά και όλη την περιφέρεια του Νομού μας όπου υπάρχουν έμποροι. Αλλά και η ανησυχία μας για το αύριο στο Σερραϊκό επιχειρεί ν και όχι μόνο.

Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να εκδηλώσουμε το ενδιαφέρον μας για τις εκλογές στον εμπορικό σύλλογο Σερρών με στόχο την διοίκηση του στις επερχόμενες εκλογές πάντα βέβαια με την στήριξη και την καθολική συμμετοχή των μελών του εμπορικού Συλλόγου Σερρών.

Γνωρίζοντας ότι έχει λήξει η θητεία της παρούσας διοίκησης, αλλά και ότι αρκετά μέλη της διοίκησης είτε έχουν συνταξιοδοτηθεί είτε έχουν αλλάξει επαγγελματική δραστηριότητα σας γνωστοποιούμε το ενδιαφέρον μας και σας ζητούμε να προβείτε σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες έτσι ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να οδηγήσετε σε εκλογές τον εμπορικό σύλλογο Σερρών.

Βέβαια γνωρίζοντας και τις παρούσες συνθήκες που επικρατούν στην χώρα μας λόγω της πανδημίας θα θέλαμε να μας ενημερώσετε για τις προθέσεις σας αλλά και τις ενέργειές σας
Επίσης, θα θέλαμε να μας γνωστοποιήσετε τα ενεργά μέλη που υπάρχουν στον σύλλογο έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα για την εγγραφή νέων μελών σε αυτόν.

Θέλουμε έναν εμπορικό σύλλογο πολυπληθή για να ακούγεται η φωνή των Σερραίων εμπόρων γιατί οι εποχές που διανύουμε είναι οι δυσκολότερες για το επιχειρεί ν.

Θέλουμε με τις ενέργειές μας να ενώσουμε τους συναδέλφους αλλά και να δείξουμε ότι έχουμε φωνή αλλά κυρίως θέληση και όρεξη για δουλειά σε νέους ορίζοντες με στόχο το μέλλον όπου καθημερινά τα δεδομένα αλλάζουν. Στόχος μας το τρίπτυχο καταναλωτής, έμποροι και υπάλληλοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για ένα καλύτερο αύριο. Αλλά και έναν εμπορικό σύλλογο σε μια σύγχρονη πόλη όπου πρωτεύοντα ρόλο θα παίζουν οι νέες ιδέες και οι καινοτομίες.

Θα θέλαμε επίσης να σας γνωστοποιήσουμε ότι σκοπός μας είναι να ανοίξουμε τα φτερά του συλλόγου σε όλο τον Ν. Σερρών με εγγραφή νέων μελών από όλη την Σερραϊκή περιφέρεια”.
Γνωρίζουμε από συζητήσεις ότι ο κ.Γούνας ενδιαφέρεται για την προεδρία του Εμπορικού Συλλόγου και οι έμποροι οι οποίοι μας έχουν γνωστοποιήσει ότι θα είναι στο πλευρό του τον καθιστούν πρώτο φαβορί για την προεδρία του Εμπορικού συλλόγου.

Περδικίδης Βασίλειος

Σχετικά Άρθρα

Διαδήλωσαν στην τουρκική πρεσβεία για την Γενοκτονία των Αρμενίων

otavoice

ΗΠΑ: Παράδοση πυραύλων ATACMS μεγάλου βεληνεκούς στην Ουκρανία

otavoice

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στην Αρμενική Νεολαία Ελλάδας: «Είμαι στο πλευρό σας»

otavoice

Εκτός ευρωεκλογών οι Σπαρτιάτες, με απόφαση του Αρείου Πάγου

otavoice

Υποχωρεί η αφρικανική σκόνη: Tι εντόπισαν οι επιστήμονες

otavoice

Συνελήφθη ο Κ. Φλώρος για τον ξυλοδαρμό Γραμμένου – To πρωτοφανές επεισόδιο στη Βουλή

otavoice