OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Εκτός ορίων ο ψευτοσουλτάνος: “Θα μάθετε καλά την τρέλα των Τούρκων”

Νέα προκλητική επίθεση κατά της Ελλάδας

Την ακραία ρητορική και την προκλητική της στάση συνεχίζει η Τουρκία, μόνο που αυτή τη φορά ο ψευτοσουλτάνος πουλάει… τρέλα!

Σήμερα, άρχισε νέο παραλήρημα κατά της Ελλάδας ενώ εξαπέλυσε “επίθεση” κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη. O Tούρκος πρόεδρος δήλωσε σήμερα απευθυνόμενος σε βουλευτές του κόμματος του (ΑΚΡ) ότι δεν μπορεί να συναντηθεί με τον Έλληνα πρωθυπουργό, καθώς, όπως υποστηρίζει τον «προκάλεσε», σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ Μανώλης Κωστίδης.

Όπως ανέφερε ο σφαγέας των λαών: «Εγώ έκανα μια δήλωση πως μπορούμε να συναντηθούμε με τον Μητσοτάκη. Έκανα αυτή τη δήλωση κι εγώ είδα πως ο Μητσοτάκης με προκαλεί. Είπαμε να ξεκινήσουν οι συναντήσεις των διαβουλεύσεων, με την παλιά τους ονομασία οι διερευνητικές επαφές, και την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησαν στο Ντολμαμπαχτσέ. Η δεύτερη συνάντηση  θα γινόταν στην Αθήνα. Ο Μητσοτάκης με προκάλεσε. Όταν εσύ με προκαλείς, πώς να συναντηθούμε εμείς οι δυο; Eσύ πρώτα πρέπει να ξέρεις τα όριά σου. Αν πράγματι έχεις μια αναζήτηση για ειρήνη, μη με προκαλείς! Να ξέρεις τα όριά σου. Θα μάθετε καλά για την τρέλα των Τούρκων. Αν δεν ξέρεις τα όριά σου, σημαίνει πως εσύ έριξες κλωτσιά στο τραπέζι, δραπέτευσες από το τραπέζι. Εμείς δεν φύγαμε από το τραπέζι. Κι αν συνεχιστεί έτσι, εμείς δεν μπορούμε να κάτσουμε μαζί σου στο τραπέζι. Είναι ξεκάθαρα αυτά που έχετε κάνει στα νησιά. Σε τι βασίζεστε; Πάλι πιστεύετε πως θα σας έρθει βοήθεια από κάπου;  Σε αυτό βασίζεστε; Aν έχετε τέτοια εντύπωση, κάνετε λάθος. Οποιαδήποτε βοήθεια κι αν έρθει, να ξέρετε πως η Τουρκία είναι όρθια, είναι στη θέση της και ξέρει το πού και το τι μπορεί να κάνει, αυτό που πρέπει».

Σχετικά Άρθρα

Αρχίζει αύριο 25/4 το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων

otavoice

Ερυθρός Σταυρός: Ανέφικτη η εκκένωση της Ράφα υπό τις παρούσες συνθήκες

otavoice

ΗΠΑ: Η Γερουσία αναγκάζει το TikTok να κόψει τους δεσμούς του με την Κίνα

otavoice

24 Απριλίου: Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων (video)

otavoice

Ρωσία: Πυρκαγκά σε ενεργειακές εγκαταστάσεις μετά από ουκρανική επίθεση με drones

otavoice

Συνάντηση του Δ. Κουτσούμπα με τη ΓΓ του ΚΚ Καναδά Liz Rowley

otavoice