OTA VOICE
Video Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Greece Race for the cure: Ο Τ. Θεοδωρικάκος στηρίζει τον εθελοντισμό στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού και στέλνει το μήνυμα: πρόληψη, αγάπη και αλληλεγγύη

Το μήνυμα, πρόληψη, αγάπη και αλληλεγγύη έστειλε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος πλαισιωμένος από ομάδα εργαζομένων στο υπουργείο συμμετείχαν στο δρόμο των 2 χιλιομέτρων (Greece Race for the Cure) στηρίζοντας τον εθελοντισμό στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Πριν από τον αγώνα ο κ. Θεοδωρικάκος είχε διάλογο με δημοσιογράφους:

Δημοσιογράφος: Κύριε υπουργέ, είναι μια πολύ ευχάριστη έκπληξη αυτή σήμερα που σας βρίσκουμε εδώ, κάτι που δεν συνηθίζεται στην Ελλάδα, αλλά είναι ακόμα μία έκπληξη γιατί βρίσκεστε στο πλευρό των γυναικών που τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζουν πολύ μεγάλο πρόβλημα με την συγκεκριμένη ασθένεια και ίσως να αποτελεί και ταμπού για κάποιες γυναίκες μέχρι και σήμερα.

Τάκης Θεοδωρικάκος: Καλημέρα, καλή Κυριακή, σήμερα μαζί με πάρα πολλούς εργαζόμενους του Υπουργείου Εσωτερικών, γυναίκες και άντρες, βρισκόμαστε εδώ γιατί θέλουμε να δείξουμε την αγάπη, την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη μας, σε όλες τις γυναίκες που δίνουν τη μάχη ενάντια στον καρκίνο και θα τον νικήσουν. Η συνταγή είναι αυτή: πρόληψη, αγάπη και αλληλεγγύη για να τα καταφέρουνε. Και είμαστε μαζί τους.

Δημοσιογράφος: Εσείς σε λίγο θα συμμετέχετε στον περίπατο που θα γίνει των δύο χιλιομέτρων. Θα το κάνετε και του χρόνου;

Τάκης Θεοδωρικάκος: Του χρόνου θα κάνουμε πιο πολλά χιλιόμετρα, θα είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι και ακόμα περισσότεροι. Αλλά ήδη βλέπετε ότι είμαστε δυνατή ομάδα.

Δημοσιογράφος: Η προσέλευση είναι τεράστια. Η συμμετοχή του κόσμου βλέπετε ότι είναι τεράστια, ήταν το ίδιο και το 2018.

 Τάκης Θεοδωρικάκος: Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι είναι εδώ από το πρωί και αυτό είναι μία πολύ αισιόδοξη νότα ελπίδας πραγματικά, γιατί με τον εθελοντισμό πολλοί άνθρωποι βρίσκουν ένα ουσιαστικό νόημα στις γκρίζες μέρες που έχουμε περάσει στην χώρα μας.

Δημοσιογράφος: Σας ευχαριστούμε, να είστε καλά.

Τάκης Θεοδωρικάκος: Να είστε καλά και εσείς.

 

Σχετικά Άρθρα

Φλώρινα: 48ωρη απεργία τελωνειακών σε Νίκη και Κρυσταλλοπηγή

otavoice

Δυναμικό συλλαλητήριο, ζητούν στελέχωση των νοσοκομείων του Λασιθίου

otavoice

Κυκλώνας σάρωσε τη Μαδαγασκάρη: Έντεκα νεκροί και 7.000 πληγέντες

otavoice

Συνάντηση Μπλίνκεν-Μακρόν στο Παρίσι την επόμενη εβδομάδα για την Ουκρανία

otavoice

Στις 30 Απριλίου η τελευταία προθεσμία για τα POS

otavoice

Πούτιν: Αν τα F-16 φτάσουν στην Ουκρανία θα τα καταρρίψουμε

otavoice