OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Σήμερα η δίκη των «7» για το θάνατο του εικονολήπτη στο σαϊτοπόλεμο

Σήμερα στη μία το μεσημέρι αρχίζει η δίκη για τον θάνατο του άτυχου εικονολήπτη από την Καλαμάτα, ο οποίος έχασε την ζωή του από μια σαΐτα κατά τη διάρκεια του Σαϊτοπολέμου.

Δικάζονται τα έξι μέλη του μπουλουκιού και ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Μπασακίδης, που συνελήφθησαν λίγες ώρες μετά το δυστύχημα στον σαϊτοπόλεμο της Καλαμάτας, που κόστισε τη ζωή του εικονολήπτη Κώστα Θεοδωρακάκη.

Εν τω μεταξύ, ο 62χρονος καπετάνιος του μπουλουκιού του Αγίου Σίδερη δήλωσε ότι «εάν αποδειχθεί ότι έχω την παραμικρή ευθύνη για το τραγικό συμβάν, είμαι έτοιμος να την αναλάβω». Συγκεκριμένα, διά του πληρεξουσίου δικηγόρου του Αντώνη Κατσά, απέστειλε την ακόλουθη δήλωση:

«Είμαι συγκλονισμένος από τον θάνατο ενός συνανθρώπου μου με αυτό τον τραγικό τρόπο και εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Επειδή την ζωή την πέρασα μέσα στα γιαπιά σαν οικοδόμος με σκληρή δουλειά και ιδρώτα για να μεγαλώσω τα παιδιά μου, έμαθα να σέβομαι την ζωή και την οικογένεια του κάθε ανθρώπου και με ντομπροσύνη να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου.

Ετσι τώρα ως “καπετάνιος” του μπουλουκιού που μετείχε στο έθιμο του σαϊτοπόλεμου, εάν αποδειχθεί ότι έχω την παραμικρή ευθύνη για το τραγικό συμβάν, είμαι έτοιμος να την αναλάβω».

Σχετικά Άρθρα

Κακοκαιρία: Πλημμυρισμένοι δρόμοι στο Πήλιο, ποιες περιοχές κινδυνεύουν – Live η πορεία των φαινομένων

otavoice

Βελόπουλος: Να απολογηθεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός για το έγκλημα των Τεμπών

otavoice

Ήχησε το 112 σε 4 περιοχές, προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες-θυελλώδεις ανέμους

otavoice

Οι Anonymous ισχυρίζονται ότι χάκαραν τον Ισραηλινό Στρατό και απέσπασαν 250.000 έγγραφα

otavoice

Παρίσι: Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε να ανατιναχθεί έξω από το προξενείο του Ιράν

otavoice

Έκκληση για αποκλιμάκωση σε Ισραήλ και Ιράν απευθύνουν Γαλλία, Βρετανία, Ιταλία

otavoice