OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Ελεύθερος ο 54χρονος που τραυμάτισε την Αλεξία με τις μπαλωθιές του- Σοκαρισμένοι με την απόφαση οι γονείς της

Την ώρα που η 8χρονη Αλεξία δίνει μάχη για τη ζωή της, ο 54χρνος που είχε συλληφθεί και κατηγορείται για τον τραυματισμό της μικρούλας τη μέρα του Πάσχα στο χωριό Θεσπιές, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας απαγόρευσαν στον 54χρονο να επισκέπτεται το χωριό Λεοντάρι, όπου γλεντούσε όταν έγινε το κακό. Επίσης, του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα ενώ πρέπει να εμφανίζεται δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Ο 54χρονος μεταφέρθηκε μετά από οργανωμένο σχέδιο των αστυνομικών της Βοιωτίας από την πίσω πόρτα της αστυνομικής διεύθυνσης στη Θήβα όπου και κρατούνταν, προκειμένου να αποφύγει τις τηλεοπτικές κάμερες και να οδηγηθεί στο δικαστικό μέγαρο για την απολογία του.

Η 8χρονη Αλεξία για 4η ημέρα παλεύει στην εντατική να κρατηθεί στη ζωή καθώς σύμφωνα με το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν χρειάζεται κι άλλος χρόνος για να βγει νικήτρια.

Πατέρας Αλεξίας: «Θα τον συγχωρούσα εάν…»

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 54χρονος βενζινάς φέρεται να ζήτησε συγγνώμη. Ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν περίμενε ότι η «μπαλοθιά» θα τραυμάτιζε το 8χρονο κορίτσι και όταν το έμαθε πανικοβλήθηκε.

Από την πλευρά του ο πατέρας της Αλεξίας είπε ότι δεν αποδέχεται τη συγγνώμη του 54χρονου. «Θα τον συγχωρούσα μόνο αν εμφανιζόταν και δεν φυγάδευε το όπλο» δήλωσε σε δημοσιογράφους. Να σημειωθεί ότι η 8χρονη Αλεξία παλεύει για πέμπτη μέρα, στην εντατική του Νοσοκομείου Παίδων για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς, σύμφωνα με το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν χρειάζεται κι άλλος χρόνος για να βγει νικήτρια.

Σχετικά Άρθρα

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ο Ισημερινός λόγω ενεργειακής κρίσης

otavoice

Πώς υπολογίζεται το Δώρο Πάσχα- Μέχρι πότε πρέπει να εξοφληθεί

otavoice

Γάζα: Το Ισραήλ ισχυρίζεται ότι πέρασαν 276 φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια

otavoice

«Ανακαινίζω-Νοικιάζω»: 343 εγκρίσεις την πρώτη εβδομάδα

otavoice

Εύθραυστη ηρεμία στη Μέση Ανατολή – «Γρίφος» τα επόμενα βήματα

otavoice

Σε πλήρη εξέλιξη η κακοκαιρία -Πλημμύρισαν δρόμοι στη Θεσσαλία

otavoice