OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Ολοκληρώθηκε ο 4ος γύρος του Βαλκανικού Πρωταθλήματος ταχύτητος ΜΟΤΟ

Το Σαββατοκύριακο πέρασε διεξήχθησαν στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών ο 3ος και 4ος πρωταθληματικός γύρος του Βαλκανικού Πρωταθλήματος με αναβάτες από την Ελλάδα ,την Βουλγαρία,την Σερβία,την Ρουμανία,τα Σκόπια ,την Τουρκία και το Ισραήλ.
Καθ όλη την διάρκεια της εβδομάδος και την Παρασκευή οι αθλητές προσπαθούσαν με ελεύθερα δοκιμαστικά για την καλύτερη δυνατή απόδοσή τους το Σαββατοκύριακο. 13 Έλληνες αθλητές και 1 Καναδός με Ελληνική license έδωσαν ότι καλύτερο μπορούσαν για να σηκώσουν την Ελληνική Σημαία στο βάθρο.
Το Σάββατο που διεξήχθη ο 3ος Πρωταθληματικός Βαλκανικός γύρος οι αθλητές μας στην κατηγορία sp 125 o Αβραμόπουλος Αντώνης κέρδισε την πρώτη θέση και ο Ψυχογιός Χάρης την 5η.Στην ssp 300 o Χρήστος Παπανικολάου ήταν στον δικό του αγώνα χιλιόμετρα μακρυά από τον συναγωνισμό με δεύτερο τον Γιάννη Περιστερά.Στην κατηγορία αυτή λόγω απρόσμενης βροχής κατά την διάρκεια του αγώνα ο αλυτάρχης διέκοψε τον αγώνα 5 γύρους πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας.
Στην κατηγορία F1000 o Βάμβας κατέκτησε την δεύτερη θέση με βρόχινα ελαστικά και δεν τερμάτισαν οι Αργυρόπουλος και Τσαβδάρης.
Στην κατηγορία F110 ο Δαρεμάς Νίκος κατετάγη 5ος.
Στην ssp600 η ένταση υπήρχε από τον προηγούμενο αγωνα μετάξυ των διεκδικητων της νίκης και ο Βουλγαρος αναβάτης μόλις στην Κ3 από την πίεση του Καρακώστα είχε μια έξοδο.Στην συνέχεια με ασταθή τον καιρό και μια ψιχάλα κατά τους τελευταίους γύρους ο 19 χρόνος Καρακώστας οδήγησε σαν έμπειρος για την κατάκτηση της νίκης.Ο Παπαγεωργίου Αλέξανδρος δεν τερμάτισε.
Στην κατηγορία SBK που είναι και η ταχύτερη ο Ελληνοκαναδός Bodhi Edie ο οποίος αγωνίσθηκε με Ελληνική license τερμάτισε 5ος ενώ ο Πίππος Λευτέρης αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα με την μηχανή του και κατάφερε να τερματίσει 6ος. Τα αναλυτικά αποτελέσματα του Σαββάτου εδώ:          https://speedhive.mylaps.com/Events/1646686
Την ηλιόλουστη Κυριακή οι Έλληνες οδηγοί ανέβασαν θεαματικά την απόδοσή τους και είδαμε περισσότερους στο βάθρο των νικητών. Στην sp 125 1oς Αβραμόπουλος και 5ος Ψυχογιός.Στην ssp300 ο Παπανικολάου άνοιξε την διαφορά με τον Περιστερά δεύτερο.Στην F600 o Δέσκας Στεφανος κατέκτησε την πρώτη θέση αφού οδήγησε απίστευτα γρήγορα για την κατηγορία και ενω ξεκίνησε από την 10 θέση στην “σχάρα” εκκίνησης στον 3ο γύρο βρέθηκε στην δεύτερη θέση και ένα γύρο αργότερα αφού μέτρησε τις γραμμές του πρωτοπόρου εκείνη την στιγμή πέρασε μπροστά αφήνοντας μέχρι τον τερματισμό το συναγωνισμό  7,247 δλ πίσω.
Ο Ανδρέας Ψυχογιός τερμάτισε στην 8η Θέση.Στην F 110 o Δαρεμας Νικόλαος τερμάτισε 2ος. Στην F1000 o Δημήτρης Βάμβας με φοβερή εκκίνηση βρέθηκε στη πρώτη θέση και άφησε τον συναγωνισμό 7+ δλ πίσω χωρίς να απειληθεί από τους αντιπάλους του ολόκληρο τον αγώνα. Ο Αλέξανδρος Αργυρόπουλος τερμάτισε 9ος και ο Τσαβδάρης Κων.στην 19η θέση Στην  ssp 600 την δεύτερη ταχύτερη κατηγορία παρακολουθήσαμε μια μάχη ρόδα με ρόδα και τρεις  φορές εναλλαγή στην κορυφή με τελικό νικητή τον Καρακώστα αφού 4 στροφές πριν την γραμμή τερματισμού εκδήλωσε την τελευταία επίθεση και κέρδισε τον αγώνα.Ο Παπαγωργίου τερμάτισε 8ος..Στην ταχύτερη κατηγορία sbk είχαμε μια ακόμη ευχάριστη έκπληξη αφού ο Ελληνοκαναδός Bodhi Edie έφτασε στον τροχό της DUCATI τον Karanyotov αφού ξεκίνησε από την δεύτερη “σκάρα” στην γραμμή εκκίνησης και τερμάτισε τον αγώνα στην δεύτερη θέση.Ο Λευτέρης Πίππος με ακόμη περισσότερα προβλήματα από το Σάββατο τερμάτισε τον αγώνα στην 14η θέση.Περισσότερα στην σελίδα του https://www.facebook.com/MOTORSPORTSERRES/?modal=admin_todo_tour
 αναλυτικά αποτελέσματα της Κυριακής εδω:

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΡΔΙΚΙΔΗΣ

Σχετικά Άρθρα

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στην Αρμενική Νεολαία Ελλάδας: «Είμαι στο πλευρό σας»

otavoice

Εκτός ευρωεκλογών οι Σπαρτιάτες, με απόφαση του Αρείου Πάγου

otavoice

Υποχωρεί η αφρικανική σκόνη: Tι εντόπισαν οι επιστήμονες

otavoice

Συνελήφθη ο Κ. Φλώρος για τον ξυλοδαρμό Γραμμένου – To πρωτοφανές επεισόδιο στη Βουλή

otavoice

Αρχίζει αύριο 25/4 το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων

otavoice

Ερυθρός Σταυρός: Ανέφικτη η εκκένωση της Ράφα υπό τις παρούσες συνθήκες

otavoice