OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Το 14χρονο ταλέντο από τα Βριλήσσια που φόρεσε το εθνόσημο

Μια ποδοσφαιρική αυθεντία πήρε το δρόμο της και αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον.

Ο μικρός Φίλιππος Σκιαδαρέσης κλήθηκε στην Εθνική Ομάδα Παίδων Κ14 και θα φορέσει το εθνόσημο αποτελώντας μια από τις μελλοντικές ελπίδες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο μικρός… Μέσι ζει και μεγαλώνει στα Βριλήσσια Αττικής και ξεκίνησε πριν από 9 χρόνια σε ηλικία πέντε ετών στην Ποδοσφαιρική Ακαδημία του Κενταύρου Βριλησσίων. Για όσους τον γνώριζαν είχαν διακρίνει από τα πρώτα χρόνια ότι θα απασχολούσε σοβαρά τον ποδοσφαιρικό χώρο μιας και είχε δείξει στοιχεία που τον διαφοροποιούσαν σε σχέση με τα παιδιά της ηλικίας του.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό η αγάπη του για το άθλημα και οι ατέλειωτες ώρες με μια μπάλα που περνούσε καθημερινά. Όμως εκτός από καλός ποδοσφαιριστής είναι και ακέραιος χαρακτήρας και  καλός μαθητής δείγμα της σωστής εκπαίδευσης και παιδείας που έχει αποκτήσει από το οικογενειακό περιβάλλον του.

Η ποδοσφαιρική Ακαδημία του Κενταύρου Βριλησσίων έχει βγάλει σημαντικά ταλέντα με πρόσφατο παράδειγμα τον Κώστα Γαλανόπουλο της ΑΕΚ και τον νεαρό Γιάννη Νικοπολίδη (Ολυμπιακός-Εθνική Νέων), γιο του πρώην διεθνή τερματοφύλακα, Αντώνη.

Η διεύθυνση του OTAVOICE που έχει την τύχη να γνωρίζει από την πρώτη μέρα που πάτησε σε αγωνιστικό χώρο τον μικρό Φίλιππο του εύχεται πολύ σύντομα να αγωνίζεται με τα εθνικά χρώματα των Ανδρών και να διαπρέψει ποδοσφαιρικά αλλά και ατομικά.

Καλή πορεία μικρέ Φίλιππε!!!!

 

Σχετικά Άρθρα

Κακοκαιρία: Πλημμυρισμένοι δρόμοι στο Πήλιο, ποιες περιοχές κινδυνεύουν – Live η πορεία των φαινομένων

otavoice

Βελόπουλος: Να απολογηθεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός για το έγκλημα των Τεμπών

otavoice

Ήχησε το 112 σε 4 περιοχές, προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες-θυελλώδεις ανέμους

otavoice

Οι Anonymous ισχυρίζονται ότι χάκαραν τον Ισραηλινό Στρατό και απέσπασαν 250.000 έγγραφα

otavoice

Παρίσι: Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε να ανατιναχθεί έξω από το προξενείο του Ιράν

otavoice

Έκκληση για αποκλιμάκωση σε Ισραήλ και Ιράν απευθύνουν Γαλλία, Βρετανία, Ιταλία

otavoice