OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Ο κατσικοκλέφτης Ζάεφ και ο κλεφτοκοτάς Ράμα

Γράφει ο Αθανάσιος Μπέλτσος

Με βεβαρημένο παρελθόν Αλβανοί και Σκοπιανοί στα βόρεια σύνορα μας επιδικνύουν την ανιστόρητη προσέγγιση τους διεκδικόντας κάτι που δεν τους ανήκει και που είτε με παρέμβαση των ξένων δυνάμεων κατέχουν ( Βόρεια Ήπειρος) είτε με δικό μας ενδοτισμό διεκδικούν (Μακεδονία).

Όποιος δεν μπορεί να δεί ότι μεθοδευμένα σε πλήρη διάταξη με την Άγκυρα επιχειρούν να δημιουργήσουν ένα μουσουλμανικό τόξο αμφισβήτησης των συνόρων και της ιστορίας είτε είναι ανεπαρκής και επικίνδυνος  , είτε είναι υπάλληλος τους. Αμφισβητούν οι κατσικοκλέφτες κατσαπλιάδες την Ιστορία χιλιάδων ετών της Μακεδονίας , διεκδικούν οι Σλαβόφωνοι σφαγείς των Μακεδόνων την ταυτότητα και την γλώσσα και οι κλεφτοκοτάδες των Τιράνων αφού επί Χότζα γκρέμιζαν εκκκλησιές και νεκροταφεία τώρα επί έμπορου Ράμα αρπάζουν και δημεύουν τις περιουσίες των Ελλήνων σε εδάφη που πάντοτε ήταν Ελληνικά. Χειμάρα, Αργυρόκαστρο, Άγιοι Σαράντα ,Πρεμετή.

Κάποιοι εκφράζουν το επιχείρημα για το ζήτημα των Σκοπίων , ότι να τους κατακτήσουμε με την οικονομική μας δύναμη κια δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Η Αλβανία και το παράδειγμα της απέναντι στον ελληνισμό που τους έσωσε από την ανέχεια την μιζέρα και την εξαθλίωση είναι χαρακτηριστικό και δίνει αποστομοτική απάντηση.

Τι κερδίσαμε που ανοίξαμε τις πύλες και τους σώσαμε από το καθεστώς του Χότζα? Γέμισε η χώρα με εκατομμύρια Αλβανούς από εργάτες μέχρι φονιάδες , έκαναν περιουσίες στήριξαν την ανοικοδόμηση της χώρας τους με τα δικά μας χρήματα , τους εντάξαμε στο σύστημα , είχαν πλήρης παροχές παιδείας , υγείας και κοινωνικής στήριξης αλλά τελικά κλεφτοκοτάδες ήταν κλεφτοκοτάδες παρέμειναν.

Πότε η Αλβανία στάθηκε δίπλα μας σε Εθνικά μας θέματα και πότε συνεργάστηκε ειλικρινά για την στήριξη της ελληνικής κοινότητας στη Βόρειο Ήπειρο και πότε έδειξε ότι θέλει σχέσεις καλής γειτονίας? Ποτέ , αντιθέτως συνεχή ανοίγματα με την Άγκυρα , κοινές στρατηγικές.

Η λογική λοιπόν της οικονομικής εισβολής σε Αλβανία Σκόπια δεν βρίσκει έδαφος είναι αναποτελεσματική γιατί υπάρχει υπόβαθρο που την καταστά δυσπρόσιτη . Το μέτωπο Άγκυρα- Σκόπια- Τίρανα είναι ξεκάθαρο , όπως ξεκάθαρο είναι το σχέδιο του διεθνούς παράγοντα που επιθυμεί μια συσρρικνωμένη Ελλάδα , εθνικά κουρελού που θα εκτελεί τις γεωπολιτικές επιδιώξεις του. Στρατηγικός σύμμαχος του ΝΑΤΟ είναι η Τουρκία των 100 εκατομμυρίων , όπως και της Γερμανίας από την περίοδο της ναζιστικής λαίλαπας, αυτό να μην το παραβλέπουμε και να μην τρέφουμε εθνικές αυταπάτες.

Κλεφτοκοτάδες και κατσικοκλέφτες …..

 

Σχετικά Άρθρα

Ρομά απέκλεισαν την εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου σε Ζευγολατιό και Μέγαρα

otavoice

Πολεμικό σκηνικό από 100 Ρομά στη Θεσσαλονίκη

otavoice

Σέρρες: Δυο συλλήψεις για την φονική έκρηξη στο δημοτικό σχολείο

otavoice

Προσβολή Έντι Ράμα κατά της Ελλάδας: “Εξαπάτησε την ΕΕ για να μπει στο ευρώ”

otavoice

Καστοριά – Αλ. Τσίπρας: Δεν μυρίζει απλά εκλογές, μυρίζει αλλαγή

otavoice

Ο πρόεδρος Ζελένσκι μετέβη στο Ντονμπάς, κοντά στο μέτωπο

otavoice