OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Time Attack Bulgaria Final round 2018: Δεν μας “έβαλαν” γυαλιά, μας “έβγαλαν” τα μάτια!

Την Παρασκευή 9-11-18 πραγματοποιήθηκε το Time Attack Bulgaria Final round 2018 κατά το οποίο τα υπεραυτοκίνητα της γειτονικής χώρας είχαν μοναδικό αντίπαλο τα χρονόμετρα. Το Σάββατο (10-11) και την Κυριακή (11-11) η ΛΑΜΣ παρέδωσε 67 (παρακαλώ) σένσορες (αισθητήρες για την χρονομέτρηση) σε υπεραυτοκίνητα για να δοκιμάσουν οι κάτοχοί τους τις δυνατότητες των οχημάτων  τους και τις δικές τους σε συνθήκες και επιθετικής ασφάλειας που παρέχει το ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΣΕΡΡΩΝ στο OVERDRIVE LAP BATTLE 2018!

Δεν ήταν τα 67 αυτοκίνητα που θαυμάσαμε και έκαψαν λάστιχα στην άσφαλτο του Αυτοκινητοδρομίου, ήταν η εικόνα MONACO που παρουσίαζε η πόλη και ο χώρος ειδικότερα αφού άλλα  150 ακόμη “διαμάντια” της αυτοκίνησης, τελευταίας τεχνολογίας, διάσημων κατασκευαστών όπως FERRARI, PORSCHE, LAMBORGHINI, MERCEDES, DODGE VIPER κ.α οδηγήθηκαν από τους κατόχους τους στις Σέρρες και στο Αυτοκινητοδρόμιο  για να εμψυχώσουν και να θαυμάσουν τους φίλους τους οδηγούς, που δοκίμαζαν στην πίστα!

Εμείς “μείναμε” και μιλήσαμε με τον Βούλγαρο κατασκευαστή (σωστά διαβάσατε) του SIN R1 550 ο οποίος ήρθε περισσότερο για να υποστηρίξει τεχνικά τις συμμετοχές των πελατών του! Ενός υπεραυτοκινήτου 550 εργοστασιακών ίππων που κατασκευάζεται στο ΡΟΥΣΕ της Βουλγαρίας, στα σύνορα με την Ρουμανία από Βουλγάρικα χέρια και στοιχίζει μόλις 150.000 ευρώ στην Βουλγαρία!

Στην αγωνιστική του μορφή, λογικά, η δύναμη και το “στήσιμο” απέχουν κατά πολύ! Ο κατασκευαστής μας παρουσίασε και το καινούργιο μοντέλο για την “αγορά” σε έκδοση ηλεκτροκίνητου των 275 hp, μίας έκδοσης των 2,3lt με 310 hp και μία έκδοση 3.5lt στο οποίο η βελόνα του ταχυμέτρου ταξιδεύει στα 100km/h σε 2,5sec! Σαφώς το όνειρο των Βουλγάρων δεν είναι να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι και η κυβέρνηση χρηματοδοτεί και βοηθά την επιχειρηματικότητα γι΄αυτό όχι “μας εβαλαν γυαλιά” αλλά μας “έβγαλαν” τα μάτια θαυμάζοντας τις κατασκευές τους και τα οχήματα που οδηγούν!

Περδικίδης Βασίλειος

Σχετικά Άρθρα

AP: Η Κίνα σταμάτησε τις έρευνες για τον εντοπισμό της προέλευσης του κορονοϊού

otavoice

Γερμανία: Κατασκοπεία υπέρ της Κίνας – Σύλληψη στελέχους του ακροδεξιού AFD

otavoice

Υποτροφίες σε Έλληνες από την Ιαπωνική Κυβέρνηση για σπουδές στην Ιαπωνία

otavoice

Ανησυχία σε ανθρωπιστικές οργανώσεις για την επικείμενη χερσαία εισβολή στη Ράφα

otavoice

Ην. Βασίλειο- νομοσχέδιο για απελάσεις: Μετανάστες νεκροί στη Μάγχη

otavoice

ΥΠΕΞ για έκθεση Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Παραγνωρίζει και αγνοεί παρεμβάσεις και εθνικές στρατηγικές

otavoice