OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Ο θρυλικός Ιαβέρης δίνει το νεφρό του για να σωθεί ο γιος του

Έμαθαν μια ζωή να αγωνίζονται στις πίστες, όμως αυτή τη φορά ο θρυλικός Ιαβέρης και ο γιος του Ιαβέρης jr θα δώσουν τον δυσκολότερο αγώνα τους με έπαθλο την ίδια τη ζωή!

Ο Τάσος Μαρκουίζος, όπως είναι το όνομα του Ιαβέρη, και ο γιος του Κωνσταντίνος, που είναι ο συνεχιστής του στον χώρο του αυτοκινήτου, θα μπουν μαζί στη δύσβατη «πίστα» της μεταμόσχευσης, με τον πατέρα να προσφέρει το ένα νεφρό του για να χαρίσει στο παιδί του μια ποιοτική ζωή. Ηταν Ιανουάριος του 2014, όταν ο Κωνσταντίνος κατέληξε ύστερα από αδιαθεσία στο νοσοκομείο, όπου άκουσε έκπληκτος τους γιατρούς να του ανακοινώνουν ότι είναι νεφροπαθής τελικού σταδίου! Από τότε άρχισε μια δύσκολη «ανάβαση», χωρίς τερματισμό, με συνεχείς αιμοκαθάρσεις.

«Καθένας κάνει ό,τι μπορεί με το πρόβλημά του. Εγώ το κοίταξα κατάματα και είπα “δεν θα με πάρει από κάτω”» είπε, μιλώντας μαζί με τον πατέρα του στην εκπομπή «Μαζί σου».

Παραμένει δυνατός, παρόλο που κινδύνεψε τρεις φορές η ζωή του, και περιμένει σύντομα την επέμβαση για να πάρει το νεφρό του πατέρα του, ο οποίος είναι συμβατός δότης. Ο θρύλος των ράλι είναι αποφασισμένος να απαλλάξει το παιδί του από τη διαδικασία της αιμοκάθαρσης και να συνεχίσουν μαζί την κοινή διαδρομή στον χώρο του αυτοκινήτου. Εθισμένοι στις νίκες και οι δύο, είναι σίγουρο ότι θα μοιραστούν ξανά το βάθρο του νικητή!

 

Σχετικά Άρθρα

Φλώρινα: 48ωρη απεργία τελωνειακών σε Νίκη και Κρυσταλλοπηγή

otavoice

Δυναμικό συλλαλητήριο, ζητούν στελέχωση των νοσοκομείων του Λασιθίου

otavoice

Κυκλώνας σάρωσε τη Μαδαγασκάρη: Έντεκα νεκροί και 7.000 πληγέντες

otavoice

Συνάντηση Μπλίνκεν-Μακρόν στο Παρίσι την επόμενη εβδομάδα για την Ουκρανία

otavoice

Στις 30 Απριλίου η τελευταία προθεσμία για τα POS

otavoice

Πούτιν: Αν τα F-16 φτάσουν στην Ουκρανία θα τα καταρρίψουμε

otavoice