OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Σπύρος Γαλιατσάτος: Το δυνατό “χαρτί” του Τσίπρα στην μονοεδρική της Κεφαλονιάς- Ιθάκης

Είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για την νίκη στην μονοεδρική της Κεφαλονιάς-Ιθάκης. Ο Σπύρος Γαλιατσάτος με πλούσια αυτοδιοικητική και κοινωνική παρουσία κοσμεί το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και αποτελεί μια ήρεμη δύναμη.

Έχοντας διατελέσει αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων την περίοδο 2014-2019 επί θητείας του αδερφού του Θεόδωρου Γαλιατσάτου, επέδειξε σημαντικό έργο και κυρίως κατάφερε να λειτουργήσει χωρίς διαχωριστικές γραμμές και να ανοίξει ορίζοντες στην διεθνή σκηνή για να προβληθεί το τουριστικό προιόν, καταφέρνοντας με αποκορώφωμα το 2019 να καταγραφεί μια χρονιά με ρεκόρ προσέλευσης και κερδών.

Ο  δραστήριος Κεφαλονίτης επιχειρηματίας, έχει διατελέσει πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων, Αντιπρόεδρο του Δ.Σ του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου και Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων.

Σήμερα δηλώνει αποφασισμένος να συγκρουστεί με όσα συμφέροντα χρειαστεί για το καλό των νησιών, ανεξαρτήτως συνεπειών, ειδάλλως δεν θα κατέβαινε στις εκλογές. Νιώθει αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της κάλπης στης 21 Μαϊου και επαναλμβάνει σταθερά πως αν εκλεγεί θα είναι βουλευτής όλων των πολιτών της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης ανεξαρτήτου της πολιτικής τους επιλογής.

Ως βιοπαλαιστής από μικρή ηλικία και στη συνέχεια επιχειρηματίας με έντονη συναναστροφή σε όλα τα κοινωνικά στρώματα, έχοντας βιώσει από πρώτο χέρι τα προβλήματα της κοινωνίας και της αυτοδιοίκησης, αισθάνομαι ότι έχω τη διάθεση και τα ψυχικά αποθέματα για την εκπροσώπηση των νησιών μας, της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης στη Βουλή.

Δεν εγκαταλείπω την αυτοδιοίκηση αλλά αισθάνομαι την ανάγκη να συμβάλλω  από τα κοινοβουλευτικά έδρανα, πάντα με στόχο το συμφέρον του πολίτη και της κοινωνίας μας. Στόχος μου είναι η προαγωγή της ανάπτυξης, της προόδου, της ευημερίας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων των νησιών μας.

Ο κ. Γαλιατσάτος επεσήμανε πως αν συνεχιστεί η σημερινή κυβερνητική πολιτική, τότε η χώρα και ο λαός της θα μαραζώσει και αυτό δεν θα αφήσει αλώβητα και τα νησιά μας.

Δηλώνει πως είναι μια ομάδα νίκης με τους συνυποψηφίους του και πως πρωταρχικός στόχος είναι η συλλογική προσπάθεια και νίκη και όχι η προσωπική ανάδειξη.

Σχετικά Άρθρα

Κακοκαιρία: Πλημμυρισμένοι δρόμοι στο Πήλιο, ποιες περιοχές κινδυνεύουν – Live η πορεία των φαινομένων

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Βελόπουλος: Να απολογηθεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός για το έγκλημα των Τεμπών

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice