OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Συγκλονίζει 19χρονη φοιτήτρια: «Ντρέπομαι… ζητάω συγγνώμη που επέζησα»

Συγκλονίζει η μαρτυρία της 19χρονης Βασιλικής, φοιτήτρια,  που βρισκόταν στο μοιραίο τρένο που συγκρούστηκε με την εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη και γλύτωσαν με το αγόρι της από θαύμα.

Η 19χρονη μίλησε με ιδιαίτερα σκληρά λόγια στον ANT1, όπου μεταξύ άλλων πως «ντρέπομαι που είμαι ζωντανή» και «ζητάω συγγνώμη που επέζησα».

«Είμαι τυχερή που ζω σε αυτή τη χώρα και πρέπει να ευχαριστήσω. Ντρέπομαι που ζω στην Ελλάδα. Τι να πω για τα παιδιά που ήταν μέσα. Ντρέπομαι και ζητάω συγγνώμη που επέζησα» είπε σε κλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης.

«Στους ανθρώπους που πέθαναν τα παιδιά τους τι να πεις . Να κλείσουν όλοι τα στόματά τους. Κανείς να μη βγει και κανείς να μη μιλήσει. Καμία συγγνώμη δεν θα τα αλλάξει αυτά, όλοι θα είμαστε δολοφόνοι αν δεν αλλάξουν όλα αυτά» συνέχισε στο ξέσπασμά της η 19χρονη.

Η Βασιλική βρισκόταν στο βαγόνι-εστιατόριο, το δεύτερο, βαγόνι του τρένου την ώρα της σύγκρουσης και γλίτωσε όταν μαζί με το αγόρι της βρήκαν μια τρύπα στο έδαφος και βγήκε από αυτή.

Όπως εξομολογήθηκε «οχτώ ημέρες δεν έχω κοιμηθεί, εκείνοι όλοι πως μπορούν και κοιμούνται; Πετάνε τριαντάφυλλα στα τρένα λες και είμαστε στα μπουζούκια. Οχτώ ημέρες είμαι ζωντανή-νεκρή». «Όλοι φταίμε, από τον πρώτο έως τον τελευταίο και δεν βγαίνει κανείς να πει τίποτα. Οι άνθρωποι αυτοί πώς θα γυρίσουν πίσω, οι οικογένειες αυτές πώς θα συνέλθουν;» κατέληξε στο ξέσπασμά της η 19χρονη Βασιλική που επέζησε από τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

 

Σχετικά Άρθρα

Ανησυχία στο Συμβούλιο Ασφαλείας για την ανάπτυξη ρωσικών πυρηνικών όπλων στη Λευκορωσία

otavoice

Πέθανε 49χρονος λοχαγός στην Ξάνθη – Κατέρρευσε στο στρατόπεδο

otavoice

Έριξε «βόμβα» η Μπαρτσελόνα: “Θέλουμε να επιστρέψει ο Μέσι, είμαστε σε επαφή”

otavoice

Οι τρόποι ενίσχυσης της συνεργασίας, στο επίκεντρο της τριμερούς στη Λευκωσία

otavoice

Στάση εργασίας στα λεωφορεία, την Δευτέρα (3/4)

otavoice

Ο Σάντσεθ προέτρεψε τον Σι Τζινπίνγκ να μιλήσει με τον Ζελένσκι

otavoice