OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

“Σασμός”- Στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης

Μετά την  “βεντέτα” μεταξύ Πολάκη και Κουμουνδούρου, επήλθε “σασμός” και ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεν θα στερηθεί την δυναμική του Χανιώτη πολιτικού. 

«Στη σημερινή της συνεδρίαση, η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποφάσισε ομόφωνα να μην υπάρξει καμία αλλαγή στις αποφάσεις που έλαβε στη προηγούμενη συνέδριασή της και έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί, αναφορικά με την εισήγηση προς την Κεντρική Επιτροπή για τα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Το όργανο έλαβε υπόψη του την επιστολή που κοινοποίησε ο Παύλος Πολάκης, στην οποία δίνει εξηγήσεις για τις πρόσφατες αναρτήσεις του, αναγνωρίζει λάθη και αστοχίες και επαναβεβαιώνει τον απόλυτο σεβασμό του στις συλλογικές αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Πυξίδα όλων των στελεχών και υποψηφίων βουλευτών του κόμματος οφείλει να είναι ο σεβασμός στη συλλογική λειτουργία και στις συλλογικά επεξεργασμένες θέσεις.

Υπενθυμίζεται, ότι αιτία της ρήξης του Παύλου Πολάκη με την Κουμουνδούρου, ήταν ότι στην  ανακοίνωση του  ΣΥΡΙΖΑ για το 75% των υποψηφίων βουλευτών, στο ψηφοδέλτιο Χανίων δεν είχε συμπεριληφθεί το όνομα του Μιχάλη Χαιρετάκη.
Ο κ. Χαιρετάκης με σημερινή δήλωση του απέσυρε την υποψηφιότητα του.
“Μετά το δυστύχημα στα Τέμπη και τον τραγικό θάνατο τόσων αθώων νέων ψυχών και την βίαιη καταστολή των ειρηνικών διαδηλώσεων για την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων των πολιτών σε μια δημοκρατική και ανεπτυγμένη χώρα, την κατάφωρη παραβίαση του δικαιώματος για ένα κράτος δικαίου, αξιοκρατίας και ίσων ευκαιριών, όπου αυτοί που κάνουν πλιάτσικο στον ιδρώτα, τις αγωνίες και τις θυσίες του ελληνικού λαού χωρίς να αποδίδεται η δικαιοσύνη που αρμόζει, κάνει πιο επιτακτική την ανάγκη από ποτέ να φύγει αυτή η κυβέρνηση. Σε αυτόν τον αγώνα δεν χρειάζονται μικροπολιτικές, εγωισμοί, θέσεις καρέκλες και μηχανισμοί. Με αυτές τις σκέψεις και μη προερχόμενος από κομματικούς σωλήνες ή πολιτικά τζάκια αλλά από την ψυχή της κοινωνίας και κερδίζοντας με κόπο, ήθος και αξιοπρέπεια τον σεβασμό της τοπικής και όχι μόνο κοινωνίας, αποσύρω την υποψηφιότητα μου η οποία είχε την ομόφωνη έγκριση της πολιτικής γραμματείας για να στηρίξω ένα πραγματικό αγωνιστή, να διευκολύνω αυτούς οι οποίοι νομίζουν ότι θα κερδίσουν από την μη υποψηφιότητα μου, να βοηθήσω όσο μου είναι δυνατό στην ηρεμία και ομοψυχία για το μεγάλο διακύβευμα που είναι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.”

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση Μητσοτάκη με Μελόνι και Κόστα σήμερα το πρωί για την οικονομική διακυβέρνηση

otavoice

Meteo: 2,8 εκατ. στρέμματα κάηκαν από το 2003 μέχρι σήμερα

otavoice

Μπλίνκεν: «Ναι» για τα F-16 στην Τουρκία, αλλά να μην χρησιμοποιηθούν κατά της Ελλάδας

otavoice

Ουκρανία: Οι ρωσικές δυνάμεις αποχώρησαν από τη Νόβα Καχόφκα, στη Χερσώνα

otavoice

Παρίσι: Ο Κουτσούμπας μίλησε γαλλικά στην πλατεία Βαστίλης και αποθεώθηκε

otavoice

Αναβρασμός στη Γαλλία: Μαζικές διαδηλώσεις και συγκρούσεις με την αστυνομία

otavoice