OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Με λεωφορεία και τρόλεϊ 9πμ έως 9μμ την Πέμπτη 16/3, η Αττική- Ακυρώσεις πτήσεων- Κλειστά σχολεία

Με στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία στην πανελλαδική απεργία που έχουν κηρύξει ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ για την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Συνδικάτο Εργαζομένων του ΟΑΣΑ, οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας από την έναρξη της κυκλοφορίας ως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 ως τη λήξη της κυκλοφορίας. Η έξοδος των οχημάτων από τα αμαξοστάσια θα γίνει στις 8:30 π.μ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ – ΟΣΥ τα τρόλεϊ θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Κανονικά αναμένεται να πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια στις γραμμές οι οποίες έχουν ανατεθεί στα ΚΤΕΛ. Το Συνδικάτο Εργαζομένων του ΟΑΣΑ δηλώνει «η εθνική τραγωδία στα Τέμπη μας έχει φέρει όλους αντιμέτωπους με ζητήματα ελλιπούς ασφαλείας σε βαθμό που αγγίζουν την παθογένεια» και απαιτεί «συγκοινωνίες ασφαλείς, σύγχρονες, ποιοτικές με σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή». Τέλος καλεί τους εργαζόμενους στις 11:00 π.μ. στη συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος.

Στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και του ΕΚΑ στις 16 Μαρτίου συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στα Μέσα Σταθερής Τροχιάς. Σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν τα σωματεία στα μέσα σταθερής τροχιάς, για τη διευκόλυνση της συμμετοχής στην απεργιακή συγκέντρωση οι συρμοί στις Γραμμές 1, 2, 3 και του Τραμ θα κινηθούν από τις 10:00 έως τις 15:00.

Κλειστά επίσης θα μείνουν τα σχολεία την Πέμπτη 16 Μαρτίου, καθώς η ΟΛΜΕ θα συμμετάσχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Σε ακυρώσεις του συνόλου των προγραμματισμένων πτήσεων του εσωτερικού και του εξωτερικού δικτύου της προχωρούν η AEGEAN και η Olympic Air την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023, λόγω συμμετοχής της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδος στην 24ωρη γενική απεργία της ΑΔΕΔΥ. Oι επιβάτες που διαθέτουν εισιτήρια σε πτήσεις που επηρεάζονται, θα λάβουν μήνυμα από την εταιρεία ή από τα αντίστοιχα ταξιδιωτικά γραφεία μέσω των οποίων προμηθεύτηκαν τα εισιτήριά τους. Για τους επιβάτες όλων των πτήσεων που επηρεάζονται παρέχεται η δυνατότητα αλλαγής εισιτηρίων χωρίς κόστος επανέκδοσης και διαφορά ναύλου. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούνται οι επιβάτες να επισκεφθούν το site της AEGEAN www.aegeanair.com και της Olympic Air www.olympicair.com ή να επικοινωνήσουν στα παρακάτω τηλέφωνα:

Σχετικά Άρθρα

Κακοκαιρία: Πλημμυρισμένοι δρόμοι στο Πήλιο, ποιες περιοχές κινδυνεύουν – Live η πορεία των φαινομένων

otavoice

Βελόπουλος: Να απολογηθεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός για το έγκλημα των Τεμπών

otavoice

Ήχησε το 112 σε 4 περιοχές, προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες-θυελλώδεις ανέμους

otavoice

Οι Anonymous ισχυρίζονται ότι χάκαραν τον Ισραηλινό Στρατό και απέσπασαν 250.000 έγγραφα

otavoice

Παρίσι: Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε να ανατιναχθεί έξω από το προξενείο του Ιράν

otavoice

Έκκληση για αποκλιμάκωση σε Ισραήλ και Ιράν απευθύνουν Γαλλία, Βρετανία, Ιταλία

otavoice