OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

ΗΠΑ: Νάνσι Πελόζι και Jackie Speier στην Αρμενία, απαντούν στις επιθέσεις του Αζερμπαϊτζάν

H πρόεδρος της Βουλής των ΗΠΑ Νάνσι Πελόζι και η Βουλευτής Jackie Speier (D-Calif.) θα ταξιδέψουν στο Ερεβάν της Αρμενίας στο τέλος της επόμενης εβδομάδας!

Όπως αναφέρει αποκλειστικά από την Νέα Υόρκη ο δημοσιογράφος Δημήτρης Φιλιππίδης για λόγους πρωτοκόλλου ασφαλείας δεν επιβεβαιώνουν οι Αμερικάνοι,  αλλά η πηγη είναι απόλυτα έγκυρη!

Η βουλευτής Speier είναι από τους φανατικούς υποστηρικτές της Αρμενίας στις ΗΠΑ και η παρουσία της είναι καλή είδηση και μάλιστα αμέσως μετά την τελευταία επίθεση των Αζέρων στα σύνορα με την Αρμενία όπου 105 αρμένιοι στρατιώτες έχασαν την ζωή τους.

Ηδη ο Μενέντεζ και ο Ρούμπιο οι δυο πανίσχυροι Γερουσιαστές ζήτησαν την διακοπή καθε στρατιωτικής βοήθειας προς το Αζερμπαιτζάν, δείχνοντας τις προθέσεις των ΗΠΑ να στηρίξουν την Αρμενία στις προκλήσεις που δέχεται.

Η επιθετικότητα των Αζέρων δεν μπορεί να είναι αποκομένη από την γενική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί από την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Τα σχέδια αναθεωρητισμού και μεγαλοιδεατισμού στοχεύουν και την Αρμενική Δημοκρατία.

Σχετικά Άρθρα

Μικροπλαστικά – Νανοπλαστικά: Ο κρυφός κίνδυνος που απειλεί σοβαρά την υγεία μας

otavoice

Ισραήλ: Συνεδριάζει εκ νέου το πολεμικό συμβούλιο – Θα υπάρξει απάντηση, διαμηνύουν

otavoice

Ντουμπάι: Απίστευτες εικόνες από την κακοκαιρία – Πλημμύρισαν δρόμοι

otavoice

Τι κρύβεται πίσω από τους μαζικούς βομβαρδισμούς στο Χάρκοβο

otavoice

Τραγωδία στον Πειραιά: Κατέρρευσε κτίριο – Νεκρός 31χρονος αστυνομικός

otavoice

Αρχαία Ολυμπία η Τελετή της Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για την Ολυμπιάδα 2024

otavoice