OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ: Ο Αζέρος πρέσβης στην Αθήνα αποκαλεί Έλληνες βουλευτές και πολίτες κουρέλια

Έχουν ξεπεράσει κάθε όριο προκλητικότητας και αλητείας και συμπεριφέρονται επί ελληνικού εδάφους σαν κατακτητές και έπαρχοι. Με μια άθλια και άκρως προκλητική ανάρτηση ο πρέσβης του Αζερμπαϊτζάν στην Αθήνα,  Anar Huseynov, χαρακτηρίζει κουρέλια έλληνες πολίτες και βουλευτές που συγκεντρώθηκαν έξω από το ελληνικό κοινοβούλιο στην πλατεία Συντάγματος για να καταγγείλουν την συνεχιζόμενη επιθετικότητα του καθεστώτος Αλίεφ.

Στην συγκέντρωση συμμετείχαν και μίλησαν βουλευτές από τη Νέα Δημοκρατία (Δημήτρης Καιρίδης) , το ΠΑΣΟΚ (Νάντια Γιαννακοπούλου) , την Ελληνική Λύση και εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και οι χαρακτηρισμοί αυτονομιστικά κουρέλια, απευθύνονται από τον άθλιο διπλωμάτη σε εκπροσώπους του ελληνικού λαού. Επίσης συμμετείχε ο πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας κ. Γ. Βαρυτιμιάδης… και αυτός κουρέλι.

Δεν δίστασε ο πλαστογράφος μάλιστα να αναφέρει πως οι θέσεις του είναι και θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης την ίδια ώρα που από την Νέα Υόρκη ο έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Ν. Δένδιας έκανε ξεκάθαρη αναφορά για βομβαρδισμούς επί Αρμενικού εδάφους από το Αζερμπαϊτζάν και παραβίαση του διεθνούς δικαίου.

“Και πάλι αυτονομιστικά κουρέλια στολίζουν την κεντρική πλατεία της #Αθηνών. Αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη θέση του @GreeceMFA μόλις πρόσφατα εκφράστηκε σχετικά με την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου στην περιοχή μας.”, αναφέρει επί λέξη ο παράφρων διπλωμάτης.

Η προσβολή και η πρόκληση είναι τεράστια και δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη από την ελληνική κυβέρνηση και τα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου. Είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει άμεσα να κληθεί να δώσει εξηγήσεις και να απελαθεί από την χώρα ως persona non grata.

Όπως αυτονόητο είναι ότι δεν έχει καμιά θέση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο η Επιτροπή Ελληνοαζερικής Φιλίας όταν ο εγκληματίας πολέμου Αλίεφ λέει κατάμουτρα στον έλληνα πρέσβη στο Μπακού πως η Τουρκία έχει δίκιο στις απαιτήσεις της στο Αιγαίο και πως είναι στο πλευρό της.

Δηλαδή θα έρθει με τον Ερντογάν και τον Μπαχτσελί μια νύχτα…

 

Τι δήλωσε σήμερα ο Ν. Δένδιας από τη Νέα Υόρκη 

Συνάντηση στο πλαίσιο των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στην Νέα Υόρκη, είχαν σήμερα οι Υπουργοί Εξωτερικών της Ελλάδας, της Αρμενίας και της Κύπρου κ.κ. Δένδιας, Μιρζογιάν και Κασουλίδης. Αναφερόμενος στη συνάντηση ο Κος Δένδιας είπε. “Συζήτησα με τους ΥΠΕΞ Κύπρου Ι.Κασουλίδη & Αρμενίας A.Mirzoyan για την έξαρση της τουρκικής ρητορικής, τις προοπτικές επίλυσης του Κυπριακού, τον πρόσφατο βομβαρδισμό επί Αρμενικού εδάφους από το Αζερμπαϊτζάν και τις σχέσεις ΕΕ-Αρμενίας.”

Σχετικά Άρθρα

Στους 67 οι νεκροί στη Φλόριντα- “Αγνώριστες περιοχές” από το πέρσμα του Ίαν

otavoice

Ανάλυση ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί χάνουν μαύρους ψηφοφόρους-θα τους κοστίσει τον Νοέμβριο;

otavoice

Η αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης- Συνάντηση ΚΕΔΕ κυβερνητικών στελεχών

otavoice

Ν. Δένδιας: Είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα

otavoice

Το Κίεβο πανηγυρίζει την ανακατάληψη της στρατηγικής σημασίας πόλης Λιμάν

otavoice

Στους 44 οι νεκροί στην Φλόριντα- Κλειστός ο I-75, προβλήματα στην αλυσίδα ανεφοδιασμού

otavoice