OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Αήττητη και φόβητρο, πάει στο Βερολίνο – Περίπατος με Εσθονία

5 στα 5 για την Εθνική Ελλάδας και ταξιδεύει για το Βερολίνο έχοντας γίνει το φόβητρο για όλες τις αντιπάλους της αλλά και θέμα συζήτησης για την εξαιρετική εμφάνιση της στο Eurobasket 2022.

Με μια νέα εξαιρετική εμφάνιση η αρμάδα του Ιτούδη, κέρδισε την αδύναμη Εσθονία, με 90-69  χωρίς να βάλει φούλ στις μηχανές και έκλεισε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της στην α φάση, μόνο με νίκες.

Άτυχος στάθηκε ο σταρ της Εθνικής μας,  Γιάννης Αντετοκούνμπο που χτύπησε στο δεξί πόδι μετά το επιθετικό φάουλ που χρεώθηκε κόντρα στον Εσθονό Κρίισα. Αμέσως αποσύρθηκε και δέχτηκε τς πρώτες βοήθειες  στον πάγκο από τον φυσικοθεραπευτή και χρειάστηκε να δέσει τη μέση του και το γόνατο του.

Για τον τραυματισμό του αναμένεται ενημέρωση από το ιατρικό τιμ, ενώ στις πρώτες δηλώσεις του ο κόουτς Δημήτρης Ιτούδης ήταν καθησυχαστικός.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε μεγάλα κέφια έπαιξε λόγω τραυματισμού μόλις 19:20 και κατάφερε να σημειώσει  25 πόντους (8/9διπ., 1/1τριπ., 6/7β.), 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 λάθη κι ένα κόψιμο.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-27, 36-51, 49-77, 69-90

Σχετικά Άρθρα

Διαδήλωσαν στην τουρκική πρεσβεία για την Γενοκτονία των Αρμενίων

otavoice

ΗΠΑ: Παράδοση πυραύλων ATACMS μεγάλου βεληνεκούς στην Ουκρανία

otavoice

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στην Αρμενική Νεολαία Ελλάδας: «Είμαι στο πλευρό σας»

otavoice

Εκτός ευρωεκλογών οι Σπαρτιάτες, με απόφαση του Αρείου Πάγου

otavoice

Υποχωρεί η αφρικανική σκόνη: Tι εντόπισαν οι επιστήμονες

otavoice

Συνελήφθη ο Κ. Φλώρος για τον ξυλοδαρμό Γραμμένου – To πρωτοφανές επεισόδιο στη Βουλή

otavoice