OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Θεοδωρικάκος: «Ο Γιώργος Πατούλης μπορεί να σηματοδοτήσει την ανάταση και αναγέννηση της Περιφέρειας Αττικής»

Ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος παραβρέθηκε στην τελετή ορκωμοσίας του νέου εκλεγμένου Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη στο Ζάππειο.

«Ο Γιώργος Πατούλης μαζί με αυτό το Περιφερειακό Συμβούλιο είναι εγγύηση για να γίνει η Περιφέρεια της Αττικής ένας πυλώνας ανάπτυξης, υποδοχής επενδύσεων, κοινωνικής αλληλεγγύης και συνοχής, δράσεων για την εξυπηρέτηση των πολιτών» τόνισε στην ομιλία του ο κ. Θεοδωρικάκος.

Το Υπουργείο Εσωτερικών και συνολικά η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη «είμαστε αποφασισμένοι να συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις στο έργο της Περιφέρειας Αττικής», πρόσθεσε ο Υπουργός Εσωτερικών.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Θεοδωρικάκος μεταξύ άλλων τόνισε:

«Η Περιφέρεια Αττικής βρίσκεται μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση. Να προχωρήσει μπροστά, να σηματοδοτήσει την ανάταση και την αναγέννηση της πανέμορφης περιοχής μας ύστερα από αρκετά δύσκολα χρόνια. Ο Γιώργος Πατούλης -δεν υπάρχει καμία αμφιβολία- μαζί με αυτό το Περιφερειακό Συμβούλιο ότι είναι εγγύηση για να γίνει η Περιφέρεια της Αττικής ένας πυλώνας ανάπτυξης, υποδοχής επενδύσεων, κοινωνικής αλληλεγγύης και συνοχής, δράσεων για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ο Γιώργος Πατούλης είναι ένας άνθρωπος που υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση για πολλά χρόνια, έχει αποδείξει με το δημιουργικό του έργο σε έναν σημαντικό δήμο, αυτόν του Αμαρουσίου, ότι μπορεί να προχωράει μπροστά. Είναι ένας άνθρωπος που ενώνει, δημιουργεί συγκλίσεις, συνεργασίες και είμαι βέβαιος ότι έχει το όραμα και το σχέδιο να φέρει την Αττική στη θέση που της αξίζει. Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να συνεργαστεί με όλους τους δήμους της Περιφέρειας Αττικής, με τον δήμαρχο Αθηναίων που είναι ανάμεσά μας τον κ. Κώστα Μπακογιάννη, τον δήμαρχο Πειραιά που είναι μαζί μας τον κ. Γιάννη Μώραλη, με όλους τους δημάρχους ανεξάρτητα από το ποιο Κόμμα τους υποστήριξε, ανεξάρτητα από το που ανήκουν πολιτικά.

Το Υπουργείο Εσωτερικών και φυσικά συνολικά η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είμαστε αποφασισμένοι να συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις στο έργο της Περιφέρειας Αττικής. Πιστεύω ότι στο Περιφερειακό Συμβούλιο υπάρχουν δυνάμεις, πρόσωπα, άνθρωποι με εμπειρία που μπορούν να συνδράμουν σε ένα κοινό σχέδιο και σε ένα κοινό όραμα για την Περιφέρεια Αττικής. Εμείς δεν εξετάζουμε ούτε από ποιον στηρίζεται η κάθε παράταξη, ούτε από που προέρχεται ο καθένας. Μας ενδιαφέρει να ενωθούν οι δυνάμεις για το καλό της Περιφέρειας Αττικής.

Να είστε σίγουρος αγαπητέ κ. Περιφερειάρχη ότι θα έχετε την πλήρη τη συμπαράσταση του Υπουργείου Εσωτερικών στο δύσκολο έργο σας που είμαι απολύτως βέβαιος ότι θα στεφθεί από μεγάλη επιτυχία».

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice