Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Στην Σιάτιστα και σε κοντινούς οικισμούς ο Θεόδωρος Καρυπίδης

«Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα  χρόνια. Σας επιστρέφω την Εντολή που μου δώσατε το 2014 για να αποφασίσετε που θα την παραδώσετε με ευθυκρισία και γνώση. Για να υπάρχει γνώση πρέπει να υπάρχει ενημέρωση . Κάποιοι δεν επιθυμούν να είναι ενημερωμένοι οι πολίτες και αποφεύγουν τον διάλογο» τόνισε ο Θόδωρος Καρυπίδης στην κατάμεστη αίθουσα του Τραμπάντζειου Γυμνασίου στην Σιάτιστα.

Ο Περιφερειάρχης για ακόμα μια φορά ανέλυσε το πολύπλευρο έργο που έχει πραγματοποιηθεί στην Περιφέρεια σε τομείς όπως την Παιδεία, Υγεία , Υποδομές, Ανθρωπιστική Κρίση, Πολιτική Προστασία και Τουρισμός.

Αναφέρθηκε στους λαμπρούς επιστήμονες και Ευεργέτες που η Σιάτιστα έχει αναδείξει .
Ιδιαίτερη μνεία έκανε στην Γουνοποιία, στην κρίση και στις ενέργειες που ο ίδιος έχει προχωρήσει ώστε να υποστηρίξει τους τεχνίτες και τους εμπόρους από το παγκόσμιο εχθρικό περιβάλλον και από τα λάθη του παρελθόντος.

«Κανείς δεν μπορεί να μας γυρίσει πίσω. Αυτοί που μας οδήγησαν εδώ είναι μέρος του προβλήματος και όχι την λύσης. Σε αυτόν τον τόπο υπάρχουν ΜΟΝΟ πραγματικοί Πατριώτες. Που σέβονται την Χώρα και το Δίκαιο και στην περίοδο της οικονομικής κρίσης των Μνημονίων να μην βγάζουν τα χρήματα τους στο εξωτερικό.» 

Την εκδήλωση άνοιξαν οι ομιλίες των Υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων της Π.Ε. Κοζάνης.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΡΥΠΙΔΗ

 
Σχολιάστε