OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Εργασίες συντήρησης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και στην Εθν.Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας

Εργασίες συντήρησης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 έως και την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019.

Πιο αναλυτικά, ο προγραμματισμός των εργασιών για τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 περιλαμβάνει εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας, που θα εκτελεστούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, από την έξοδο του κόμβου της Τούμπας προς ανατολικά και τον κόμβο Κωνσταντινουπολίτικα.

Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 7 το πρωί και η ώρα λήξης στις 14.00.

Για τον προγραμματισμό των εργασιών των επόμενων ημερών θα υπάρξει νέα ανακοίνωση.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

 

Εργασίες συντήρησης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 έως και την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης των εργασιών στις 7.00 π.μ. Οι εργασίες θα εκτελεστούν στα παρακάτω σημεία:

α) Επί του παράπλευρου δικτύου της Εθνικής Οδού αρ. 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, από το φανάρι του Αγίου Αθανασίου μέχρι το εργοστάσιο της ISOMAT (σε μήκος περίπου 1.000 μέτρων) σε όλο το πλάτος της οδού.

β) Επί της Εθνικής Οδού αρ. 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, από τη διασταύρωση με την Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Βεροίας (διασταύρωση Χαλκηδόνας) προς τον ισόπεδο κόμβο Κουφαλίων, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη (περίπου 200 μέτρα).

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Σχετικά Άρθρα

Κοζάνη: Κλειστή η γέφυρα Σερβίων την Κυριακή για δοκιμές φόρτισης

otavoice

O Δημήτρης Δεληγιάννης επικεφαλής της Συμπαράταξης Λαρισαίων

otavoice

Στήριξη του δημοτικού συμβουλίου Λάρισας στους πλημμυροπαθείς

otavoice

Το Ρέθυμνο υποδέχτηκε την Ολυμπιακή Φλόγα με συγκίνηση και τιμή

otavoice

Το Π.Σ. Στερεάς Ελλάδας για τη δημιουργία ΧΥΤΒΑ στον Δήμο Τανάγρας

otavoice

Χαρδαλιάς-Μαρκόπουλος: Η ΠΕΔΑ στο μετοχικό κεφάλαιο της Νέας Μητροπολιτικής Αττικής Α.Ε

otavoice