Σειρά συναντήσεων με διοικητικά στελέχη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ο αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Δριβίλας

Σειρά επισκέψεων σε Υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας έχει ξεκινήσει ο Αντιπεριφερειάρχης Συντονισμού και Διοίκησης Δημήτρης Δριβίλας και στο πλαίσιο των καθηκόντων του έχει επαφές με διοικητικά στελέχη και υπαλλήλους.

Την Δευτέρα 1 Απριλίου 2019, ο κ. Δριβίλας επισκέφτηκε τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας που στεγάζονται στο κτίριο της Ακτής Δυμαίων στην Πάτρα και μεταξύ άλλων είχε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων Γιάννη Λύτρα καθώς και με τον Προϊστάμενο Τεχνικών Έργων Βασίλη Λοτσάρη.

Στη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Δριβίλας είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για έργα που αυτή την περίοδο βρίσκονται σ’ εξέλιξη σ’ όλη την Περιφέρεια αλλά και για έργα που βρίσκονται στην φάση του προγραμματισμού, με διασφαλισμένους πόρους και ορατό ορίζοντα έναρξης της κατασκευής τους.

«Οι επαφές μας με τους υπαλλήλους και τα διοικητικά στελέχη ήταν και παραμένουν συνεχείς. Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είμαστε περήφανοι για την ικανότητα των συνεργατών μας και για την καθημερινή προσφορά τους. Δική μας ευθύνη είναι να βελτιώνουμε τις συνθήκες υπό τις οποίες επιτελούν το έργο τους», ανέφερε σε δήλωση του ο κ. Δριβίλας.




Σχολιάστε