OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Ημερίδα την Τετάρτη στην Πάτρα για τα ρευματικά νοσήματα

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ρευματοπαθών Πάτρας οργανώνουν επιστημονική ημερίδα με θέμα: «Ρευματικά Νοσήματα και Χειρουργεία Αποκατάστασης» για την αποκατάσταση των πασχόντων που εμπλέκονται σε χειρουργικές παρεμβάσεις για τη βελτίωση της κατάστασής τους και την αποκατάστασή τους. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Απριλίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων «Αγορά Αργύρη», στην Πάτρα.

Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν ως ομιλητές διακεκριμένοι ιατροί ρευματολόγοι και συγκεκριμένα οι: Ελένη Τσιάκου, Ανδρέας Μπούνας και Δημήτρης Καρόκης, όπως επίσης και ο Χειρουργός Ορθοπεδικός Κων/νος Μουσαφίρης.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο πλαίσιο του ετήσιου σχεδίου δράσης για την πρόληψη της Υγείας των πολιτών στηρίζει κοινωνικούς φορείς που δραστηριοποιούνται στην πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία χρονίων παθήσεων.

Η φροντίδα των χρονίων πασχόντων και η συνεχής ενημέρωση των ίδιων και των οικείων τους σχετικά με τις νέες εξελίξεις στους χώρους των Επιστημών Υγείας αποτελεί βασικό μέλημα τόσο για τη Δ/νση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και το επιστημονικό προσωπικό των νοσηλευτικών κέντρων της ευρύτερης περιοχής που εξυπηρετούν, αλλά και των συλλόγων για την άμεση στήριξη των μελών τους.

Σχετικά Άρθρα

Ο δήμαρχος Ζαχάρως στην ΕΤΑΔ, για Λίμνη Καϊάφα και παραλιακό μέτωπο

otavoice

Συνάντηση για την αντιπυρική ετοιμότητα δημάρχου Σαρωνικού με στελέχη της Πυροσβεστικής

otavoice

Στην άσκηση «Μίνωας» ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου

otavoice

Π. Σακελλαρόπουλος: «Διαρκείς οι προσπάθειες αναβάθμισης του αεροδρομίου του Αράξου»

otavoice

Αμπατζόγλου: Το Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής μέρος της πολιτιστικής κληρονομιάς του Αμαρουσίου

otavoice

Η απάντηση δημάρχου Πειραιά σε δημοσιεύματα περί εμπλοκής σε οπαδική βία

otavoice